28.7.2011

Kynttilöitä ja keittiöpyyhkeitä

Hullunkurinen otsikko, tiedän! Mutta kun se kiteyttää viimeisimmät sisustushankintani. :)
Kynttilöistä on ollut puhe jo aikaisemmin täällä ja täällä, mutta vasta nyt sain ne tilattua kotiin asti. Samalla kertaa mukaan tarttui, yllätys yllätys, jotain muutakin...
Zara Home -merkin värikkäät keittiöpyyhkeet olivat oikein onnistunut löytö Elloksen verkkokaupasta. Meillä ei keittiössä pärjättäisi ilman puuvillaisia pyyhkeitä, joihin voi aina tarvittaessa pyyhkiä kädet tai kuivata astioita. Ekologisempaakin kuin ainainen talouspaperin käyttö!


Värikästä ruutua piristämään kokkailuja! Tuo harmaa mötikkä kuvan oikeassa reunassa on muuten Bialetin jättikokoinen mutteripannu espresson valmistukseen. Ei sentään sellainen liedellä käytettävä, ihan niin paljon ei meilläkään juoda espressoa, vaikka paljon sitä kuluukin :D Kyseessä on siis ihan sähkökäyttöinen keitin.

Ja sitten ne kynttilät. Muistatteko kun suunnittelin rantatalo-fiilistä tulevaan opiskelijaboksiini Hollannissa?


Zara Home

Tällaista kynttilää ajattelin osaksi sisustusta ja täytyy sanoa, että todellisuudessa ovat vieläkin kauniimpia kuin verkkokaupan kuvissa!


Ja kynttilät ovat sen verran pieniä, että enköhän saa ne mahtumaan johonkin sivutaskuun pakatessani matkatavaroitani Hollantiin. 

Ajattelin muuten lähempänä vaihtoa tehdä postauksen, mitä kaikkea vaatekaapistani lähtee reissuun mukaan. Osan joudun varmasti lähettämään jälkeenpäin postitse, koska ostin lentolippuni halpalentoyhtiöltä ja painorajoitusten mukaan laukkuni saa painaa uskomattoman vähän. Aika paha tilanne ihmiselle, kenellä on pohjaton vaatekaappi! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...