11.5.2013

Luomuputsari silmämeikille


Mikäs tää tällanen tauko on ollut, viimeks tekstiä on syntynyt muutaman rivin verran vappuna?? Nyt täytyy koittaa tsempata, ehkä pientä motivaatiopulaa on ollut havaittavissa, eli auttakaa ja ehdottakaa aiheita, joista toivoisitte postauksia!

Josko joku muukin on kiinnostunut ekologisesta kosmetiikasta ja pesutuotteista, niin ajattelin kertoa tekemästäni löydöstä.

Onnistuin nimittäin pitkällisen metsästyksen jälkeen löytämään ekologisen silmämeikinpoistoaineen, joka lupaa poistaa myös vedenpitävän silmämeikin.


Melvitan putsari tuli vastaan feeluniquen-nettikaupassa, josta saa tilattua helposti ilman toimituskuluja, vaikka paketti lähtee liikenteeseen jenkeistä saakka.


Itse en ottanut riskiä ja tilannut tällä kertaa muuta, koska tullimaksujen vapaan tuonnin raja on nykyään 22e. Jos tilaus ylittää tämän, paketti saattaa mennä tulliin ja siellä peritään 24% alv.

Mutta koska toimituskuluja ei feeluniquella ainakaan kaikkiin tuotteisiin tule, mikään ei estä tilailemasta vaikka yhden tuotteen kerrallaan.

Nyt Melvitan meikinpoistoaine tuli muutamassa arkipäivässä lähimpään postiin, joten näppärästi hoitui tilaus, voin suositella.
Vielä en ole ehtinyt putsaria testata, poistaako se tosiaan myös vedenkestävän ripsarin. Lupaan raportoida kunhan saan tätä kokeiltua.

Katsotaan miten käy, kun tänään lähdemme äitini kanssa risteilemään äitienpäivän kunniaksi Viking Gracelle, saanko pidettyä kiinni tavoitteestani keskittyä ekotuotteiden ostamiseen, vai sorrunko tavistuotteisiin. :)

Onko joku teistä blogissani kävijöistä myös kiinnostunut ekokosmetiikasta?
2 kommenttia:

 1. Miten toimi?

  t. Manna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Manna!

   Sori että vastaaminen on kestänyt. Putsari ei ollut paras mahdollinen, kun käytän vedenkestävää ripsaria. Tämän kanssa ripsiä joutuu hankaamaan turhan kovaa, jolloin ripset helposti kärsii, katkeilee ja irtoaa. En taida tilata itse uudestaan, mut jos käytät vesiliukoista ripsiväriä, silloin kannattaa kokeilla.

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...