21.2.2011

Lomakuvia

Lupailin viime kerralla kuvia matkalta. Kohteena oli Kanarian saarten Teneriffa ja ennakkoluuloista huolimatta kohde osoittautui todella monipuoliseksi paikaksi. Vielä kun kyseessä oli omatoimimatka ja vuokrattu asunto, ei ollut pelkoa pakettimatkameiningistä ja perus hotellielämästä.

Elämää Playa De Las Americasissa Vuokra-autolla pääsi kätevästi kiertelemään saarta ja näin ohjelmassa oli auringonottoa laavakivihiekkarannoilla, kalastusta avomerellä ja gondolihissillä nousu yli 3500 metrin korkeuteen El Teide tulivuorelle.
El Teide tulivuoren kraateri. Enpä olis uskonut, että Teneriffalla olis lunta! :)
Isolla ystäväporukalla asunnon vuokraaminen ja ruuanlaitto kämpillä tuli varmasti halvemmaksi kuin hotelli ja jokailtaiset ravintolaillalliset. Sitäpaitsi grillaus ja meksikolainen ilta tortilloineen oli valtavan hauskaa! Ihan liian harvoin tulee muuten vietettyä kotona teemailtoja hyvän ruuan merkeissä, isolla kaveriporukalla. Täytyy toteuttaa samanlaisia iltoja täällä kotonakin!

Yhtenä aamuna lähdettiin aamuvarhaisella kalastamaan. Saaliina oli vilaus delfiineistä ja valaasta, sekä tapaaminen enkelihain kanssa. Kaveri päästettiin kuitenkin takaisin pulikoimaan. Paljon mukavampaa olikin käydä katselemassa vesikamuja vapaina luonnossa, eikä vangittuina pieniin altaisiin.

Ja osittain loma jatkuu edelleen, kun opinnot on tauolla hiihtoloman takia. Niinpä päivittelen blogia nyt aktiivisemmin. Ja hei, kommentoikaa, kysykää ja antakaa palautetta! Huomenna taas lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...