30.5.2011

Purkkipäivetys

Jokakeväinen operaatio itselläni on itseruskettavilla valmistautuminen bikinikauteen. Kuka nyt haluaisi ihan kalkkilaivan kapteenina pukeutua kesämekkoihin ja -shortseihin?

Niinpä taas suuntasin kauppoihin löytääkseni sen täydellisen itseruskettavan tuotteen. Ja jotain löytyikin!
Piz Buinin asteittain ruskettava voide sopii käytettäväksi päivittäin kosteusvoiteen tavoin ja rusketus syvenee jokaisella käyttökerralla.

Asteittain ruskettavien voiteiden miedompi päivetysteho sopii ainakin itselleni ja vaalealle iholleni paljon paremmin, kuin perinteiset itseruskettavat. Ei tarvitse tuskailla epätasaisen värin kanssa, eikä levittäminenkään vaadi niin suurta tarkkuutta.

Säätiedotuksen luvatessa ylihuomiseksi 26 astetta, on aika ottaa esiin myös suojakertoimet sisältävät tuotteet  sekä rusketusta syventävät voiteet.

Kun iho on jo saanut väriä enemmän, en yleensä käytä suojakertoimia kuin kasvoilla. Tottakai vältän palamista ja suojaudun vaattein ja huivein sekä hatulla, jos odotettavissa on oleskelua pidempään porottavan auringon alla.

Ihon kosteutus on tärkeää myös, jos mielii säilyttää vaivalla hankitun brunan. Tällöin mikään ei korvaa BodyShopin vartalovoita!
Näillä tulee läträttyä joka ikinen päivä ja tuloksena on pehmeääkin pehmeämpi iho. Suosittelen!

Nyt tarvitaan enää sitä aurinkoa, vapaapäiviä ja makoilua rannalla! <3
2 kommenttia:

 1. Oon ite käyttänyt pitkään Doven asteittain ruskettavaa. Olisikohan Piz Buin seuraava luottovoide? Oletko jotodennut hyväksi ja minkä hintainen tuo oli?

  VastaaPoista
 2. Moi S!

  Tykkään tästä uudesta itse ainakin enemmän kuin Doven vastaavasta! Stockalta löysin ja 14,50e kustansi.

  Aika perinteinen itseruskettavan tuoksu ja pullo vois olla helpompikin käyttää, mut ainakin oon saanut jo kehuja hyvännäköisestä rusketuksesta ;)

  Imeytyy nopeasti ja plussaa myös kiinteyttävästä ominaisuudesta :D

  Suosittelen!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...