13.5.2011

Tauko paikallaan

Sattuipa sopivasti Bloggerin tekninen vika, jonka seurauksena blogia ei ole voinut päivittää parina viime päivänä. Osan kanssablogittarien viimeisimmistä teksteistä huomasin myös kadonneen bittiavaruuteen, toivottavasti ne palautuvat!

Enkä vähiten toivo postausten palautumista siksi, että satuin huomaamaan yhdet todella hyvännäköiset gladiattorisandaalit eräässä blogissa. Nyt ystäväni tarvitsisi blogin kuvaa, jotta voisi katsastaa Tukholman tarjonnan, josko sandaalit löytyisivät sieltä?? Fingers crossed!

Kun en itse pystynyt päivittämään blogia, lueskelin sitten niitä omia lemppariblogejani. Sain ajatuksen esitellä muutaman vähän erilaisen blogin myös teille. Joskus on todella virkistävää katsella ja lukea muitakin kuin muoti-, lifestyle- ja sisustusblogeja!


Viimeisin löytöni on oikea hyväntuulen blogi, jota ei voi lukea hymyilemättä. My Milk Toof -blogi kertoo kahdesta maitohampaasta nimeltään ickle ja Lardee (kyllä, ensimmäinen kirjain on pienellä icklen nimessä). Pienempi ickle ja vähän hölmömpi Lardee syövät karkkia, kylpevät, pelaavat Monopolia ja seikkailevat ulkonakin. Blogin kirjoittaja näkee valtavasti vaivaa kuvien eteen ja siksi blogi ei päivity ihan joka päivä.

Toinen melko uusi tuttavuus on pyöräilyblogi Cycle Chic. Kööpenhaminalaista katukuvaa pyöräillen.

Oman blogini oikeasta reunastakin löytyvä The World Tour With Alex & Taru tarjoaa huikeita kuvia nuoren pariskunnan maailmanympäripurjehdukselta. Tässäkin täytyy nostaa hattua bloggareille, luulisi että maailman merillä purjehtiessa olisi muutenkin kädet täynnä hommia, ilman blogin kirjoittelua ja kuvankäsittelyjä.

Oletteko lukeneet kissan omaa blogia? Minä olen. Suosittelen tutustumaan Sepon blågiin, jossa kerrotaan nuoren kissarentun elämästä Helsingin Kalliossa. Ihan hulvatonta! :D
Viides blogivinkkini on ihana. <3 Chibird osaa piirtää suloisia kuvia ja kertoo osuvasti opiskelusta, herkkujen syömisestä, ystävyydestä ja kaikesta muustakin mikä kuuluu nuoren naisen elämään.


Mikä näistä on teidän lempparinne? :)


Kuvat We<3it


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...