7.4.2012

KevättakkirakkausPäätin jo jokin aika sitten, että tälle keväälle haluan löytää uuden, laadukkaan takin. Mielessäni oli kuitenkin taas sellainen vaatimusten lista, mitä takilta haluaisin, että epäilin ettei täydellistä takkia olisi olemassakaan.

Eikä ne ominaisuudet nyt ihan mahdottomia olleet. Takissa tulisi olla huppu, se saisi olla pitempi kuin vyötärömittainen, mielellään trenssin ja parka-takin risteytys sekä väriltään sellainen, että se sopisi helposti yhteen eri vaatteiden ja kenkien kanssa. Niin ja voisi se olla sporttinenkin vielä, ei liian hieno, mutta sopivan siisti. Eli pala kakkua, vai mitä?? :D

Siksi en ehkä oikein usko vieläkään, että kaikki nämä ehdot täyttävä yksilö osui kohdalleni, kun kulutin aikaani päästyäni työharjoittelusta ja odotellessani, että seuraava työni alkaisi. Aikaa oli noin tunti koluta muutama vaatekauppa, mutta enempää ei sitten tarvitukaan.


Tummansininen, hupullinen, takaa pidempi kuin edestä, isot taskut, monta vuotta kestävää laatua. Yhdellä sanalla sanoen, täydellinen <3

Merkki on ruotsalainen Elvine, joka on itselleni entuudestaan tuntematon, mutta huomasin, että esimerkiksi Nelly.com myy kyseistä merkkiä.

Sovitin muutamaa muutakin ehdokasta ennen löytöäni, esimerkiksi Zaran yhtä puolta halvempaa parkatakkia, mutta onneksi en siihen sortunut. Nyt kun vertaan tähän, tiedän etten kyllästy tähän moneen vuoteen, toisin kuin Zaran takin kanssa olisi varmasti käynyt. Sen verran hyvin tunnen itseni.

Nyt vaan ne aurinkokelit ja lämpöasteet tänne ja sassiin! Converset sentään oli tänään vihdoin jalassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...