19.4.2012

Up and down...and up again!


Huh, mitä vuoristorataa viime päivät ovat olleet! Olin jo jonkin aikaa hermoillut, mitä tapahtuisi työrintamalla ja mitä tuleva kesä pitäisi sisällään. No nyt tiedän! Sain alkuviikosta tietää, että pääsisin tekemään opintojani vastaavaa työtä (ja siis muutenkin unelmieni täyttymystä!) koko kesän ajaksi <3

Asian varmistuminen huojensi oloani valtavasti ja sillä on vaikutusta vähän kaikkeen. Nyt voimme alkaa Miehen kanssa miettiä hyvällä omallatunnolla matkaa jonnekin lämpimään ensi talveksi ja voin kesällä viettää vapaita viikonloppuja ensi kertaa työhistoriani aikana. Ihan luksusta!

Viikolle on mahtunut kuitenkin myös hiukset pystyyn nostattavia paniikin hetkiä, siihen viittaa tuo otsikkokin. Mutta positiivisella asenteella ja tsemppaamisella siitäkin noustiin. Kaiken huipuksi verottajalta tuli oikein mieluisaa postia tänään ;)

Niinpä oli aihetta juhlaan ja hermojen lepuuttamiseen, joten suuntasin ihanan ystäväni kanssa nautiskelemaan lemppariravintolaani.







Niitä sinisimpukoita ja ranskalaisia, joita haaveilin syöväni jo taannoisella Brysselin-matkalla, mutta haaveeksi jäi silloin. Hyviä olivat täällä kotonakin! <3






Pizzaa rucolalla ja pinjansiemenillä höystettynä, to-del-la hyvää <3






Ja vähän vielä kukkien haistelua rankan päivän päätteeksi, niin vähitellen alkoi hermotkin rauhoittua <3


Rentoa loppuviikkoa mussukat!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...