21.7.2012

Gaijin


Lauantaibloggari täällä hei! Oon pahoillani, että viime aikoina blogi on päivittynyt kerta viikossa -tahtiin, yleensä lauantaisin. Uusi työ, paljon töitä, vähän aikaa ja niin edelleen, vanha virsi.

Positiivista on ehkä se, että kertaakaan ei ole edes käynyt mielessä bloggaamisen lopettaminen, no way! Nyt vaan mennään hetki tähän tahtiin, toivottavasti maltatte sinnitellä mukana siitä huolimatta <3

Ajattelin ilahduttaa yhdellä ravintolavinkillä kaikkia niitä, jotka haluavat kokeilla jotain vähän erilaista Helsingissä.

Olin nimittäin tänään isäni kanssa syömässä Gaijinissa, joka on siis tunnettu Master Chefissäkin olleen Tomi Bjöckin ravintolana.Oma valintani oli 'Drunken Chicken' eli rapeaksi paistettua kanaa ja isäni tilasi voikalaa. Ja jestas miten hyvää oli molemmat!Ravintola tarjoaa makuelämyksiä Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä ruokia modernisti yhdistelemällä.

Ensin kysyttiin olimmeko käyneet aiemmin ja vastattuamme kieltävästi, saimme esittelyn ravintolasta ruokineen. Ideana on, että ruoat tuodaan erillisissä vadeissa, josta ne voitiin jakaa pöytäseurueen kesken.Ruoka oli huippuluokkaa, palvelu ammattitaitoista ja hyväntuulista (ei aina ihan itsestäänselvyys), joten ei voi kuin suositella!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...