6.8.2013

Lexington espadrillot


Viime kerralla kirjoittamastani Hangon reissusta tarttui mukaan espadrillo-fanille kaksi paria kauan haaveiltuja tossuja.

Olen monesta lehdestä bongannut nimittäin Lexingtonin tähti- ja raitakuvioiset espadrillot ja toivonut vielä joskus löytäväni ne jostain kaupasta.

No Hangon vierasvenesatamassa minua lykästi ja sain kartutettua espadrillo-kokoelmaani jopa kahdella parilla!

Kun kohdalle osui vielä viimeiset oikeaa kokoa olevat parit, en raaskinut valita näiden kahden välillä, vaan päätin ottaa molemmat.
Kauppias vielä ilahdutti ja ilmoitti antavansa reilun alennuksen, kun otin molemmat jäjellä olleet kenkäparit ja hän sai tehtyä vielä kesän viime metreillä kaupat.
Espadrillot vaikuttavat todella laadukkailta, pohjat kestäviltä ja kangas normaalia paksummalta. Ja toisaalta, odotan oikein, että nämä vähän haalistuvat tulevien kesien aikana ja saavat niille sopivaa särmää...

Onko joku muu hurahtanut näin pahasti espadrillo-kuumeeseen, ettei oikein muita kenkiä haluisi kesällä käyttääkään? :D 
2 kommenttia:

 1. Voi että, mä ihailin kanssa noita tähtikuvioisia, mutta en sitten raaskinut ostaa... ne on niin ihanat! :) Tosi hyvä löytö siis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kuulla susta Petra, pitkästä aikaa! Toivottavasti sulla on ollut mukava kesä.

   Oon tyytyväinen, että raaskin napata espadrilloja kaksin kappalein, luulen et näin en onnistu kuluttamaan niitä ihan niin nopeasti loppuun, kun voi vaihdella.

   Ja kieltämättä olivat aika suolaisen hintaiset, kun espadrilloja saa ihan kympilläkin. Mut luulen et näiden kohdalla laadusta kannatti pulittaa hiukan enemmän :)

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...