16.8.2013

Vielä on loma jäljellä


Just nyt en vois olla onnellisempi siitä, että päätin puskea töitä koko kesän ja pitää loman vasta ihan loppukesästä.

Nyt kun alkaa olla takki aika tyhjä, on ihana tunne kun on jotain mitä odottaa. Kymmenen päivän kuluttua me lähdetään nimittäin reissuun ja saadaan nauttia vielä hetki auringosta ja lämmöstä!

Varattiin parin viikon matka Kroatiaan. Ensin suuntana Dubrovnikin kaupunki, jossa vietetään muutama päivä kierrellen vanhassa kaupungissa ja tutustuen paikan nähtävyyksiin.   Sen jälkeen matka jatkuu saaristoon ja saarten lukemattomille rannoille. Aaltoja, hiekkaa, uimista ja vain rentoutumista.


Josko rentoutumisen ja levon jälkeen riittäisi enemmän aikaa blogillekin :) Haluaisin taas kirjoittaa useammin, mutta en oikein tiedä mistä kirjoittaa...Onko teillä ehdotuksia? Kertokaa mistä tykkäisitte mieluiten lukea!

Ja kertokaa miten teidän kesä on sujunut? Onko teistä joku käynyt Dubrovnikissa, vinkkejä??
2 kommenttia:

 1. Moi!
  Sama täällä, keväästä asti tehty töitä ja muutaman viikon päästä viikon lomalle Kroatian lämpöön! Kohteena Split ja Hvar. Tässä vaiheessa kaipaan kyllä kovasti rentoutumista, lämpöä ja hyvää ruokaa :)
  Postausvinkiksi annan vaikka treenivaatteet ja tietysti juttua sitten lomasta!
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria kommentista! Niin mukavaa kun jaksatte laittaa viestiä edelleen, vaikka mun kirjoitustahti on ollut todella verkkainen nyt kesällä :)

   Ihanaa et pääsette myös Kroatiaan! Oltiin Miehen kanssa nelisen vuotta sitten kiertelemässä Kroatiassa ja oltiin silloin myös Hvarin saarella ja Splitissä. Tykkäsin molemmista valtavasti! Yksi vinkki muuten, jos ette ennen ole olleet Kroatian rannoilla. Kannattaa ostaa Suomesta sellaiset uimatossut, rannat kun on kaikki sellaista pientä pyöreää kiveä. Helpottaa paljon vedessä liikkumista, ainakin jos on "herkät jalkapohjat", kuten itselläni. :D Tarkoitus on itsekin pakata ne taas mukaan, eli käyttöä on löytynyt tossuille useammin kuin vain kerran.

   Oikein mukavaa reissua ja kiitos postausvinkeistä, toteutuu ehdottomasti!

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...