5.8.2011

Ihanat häät

Huomenna on ihanien ystäviemme häät <3 Ovatkin ainoat häät tänä kesänä. Tässä kohtaa voi todeta, että laatu korvaa määrän ja uskonkin, että tiedossa on ikimuistoinen viikonloppu!

Tykkään häistä kovasti. Tottakai on tullut mietittyä vuosien varrella myös sitä omaa erityistä päivää...haluatteko, että kerron lisää? ;)Haaveilen, että häitämme vietettäisiin Italiassa, vain niitten kaikkein läheisimpien ja tärkeimpien ihmisten kesken. Tämä on ollut suuri haaveeni jo kauan.
Olen ollut Italia-fani siitä saakka, kun tein maahan ensimmäisen ulkomaanmatkani alle kouluikäisenä. Siinä yksi syy, miksi juuri Italia.
Ja vaikka tykkään häistä, en ole koskaan halunnut itselleni niitä perinteisiä juttuja, päinvastoin. Tässä toinen syy, miksi haluan häät jossain muualla kuin kotimaassa.
Olen jo vähän selvitellytkin miten häitten järjestäminen Italiassa onnistuisi. Ei niin, että asia olisi mitenkään ajankohtainen, mutta kukapa nainen ei tällaisia miettisi, hyvissä ajoin. ;)

Ja olenkin saanut jo selville, että on olemassa ihan omia yrityksiä, jotka ovat vihkiytyneet juuri tähän, minun suurimman unelmani toteuttamiseen!Huomenna nautin täysin siemauksin ystäviemme tärkeästä päivästä. Sitten joskus, è visto in Italia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...