31.8.2011

Goede Morgen!

Ensimmäinen yö nukuttuna Hollannin maaperällä ja hyvin nukuinkin! Vielä mukavampi oli herätys, kun tämä ihana kello herätti aamulla...
Sain tosi tarpeeseen tulleen herätyskellon läksiäislahjaksi parhaalta ystävältäni. Täytyyhän opiskelijan herätä ajoissa opintojen pariin! ;)
Tosi hyvältä vaikuttaa kaikin puolin tuleva elämäni täällä. :) Minulla on kaksi kämppistä, jotka ovat paikallisia tyttöjä. Oma huoneeni on todella viihtyisä, laitan juttua tulemaan tarkemmin siitäkin, kunhan ehdin paikalliseen Ikeaan ;) Voi kyllä olla, että täytyy siirtää shoppailut seuraavan kuun budjettiin...


Näin alkuun kun on paljon hankintoja, joita täytyy tehdä. Ihan jo ruokakaapin täyttämisestä lähtien aina polkupyörän ostamiseen. Bussikorttikin olisi varmaan hyvä hankkia, vaikka tavoitteena onkin pyöräillä mahdollisimman paljon.
Hauska yhteensattuma! Kellokin on kotoisin Hollannista :) Tai en kyllä yhtään ihmettelisi vaikka ystäväni olisi tämänkin huomioinut, hänellä kun on silmää kaikille sisustusjutuille ja yksityiskohdille <3 Kiitos vielä ihana ystäväni!
Taustalla näkyy vähän asuinpaikkaani, rauhallisella alueella asustelen, vieressä on iso puisto, jonne täytyy mennä kävelylle heti kun mahdollista. Sieltä löytyy kuulemma pieni pieneläinpuistokin, sinne haluan heti katselemaan pieniä pupuja ja poneja!

Tänään ohjelmassa on koulureitin opettelua :D ja kaupungilla sekä ruokakaupassa käyntiä. Saa nähdä mitä kaikkia erikoisuuksia kaupoista löytyy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...