12.2.2012

Hiusten hoitoa

Hei mussukat, mites teidän viikonloppu on sujunut?

Itse olen päässyt nautiskelemaan laittautumisesta kemuihin, juhlimaan ikimuistoisia nelikymppisiä sekä rentoutunut dagen efterinä. :)

Kihartaessani hiuksia juhlia varten tuli taas sellainen fiilis, että pieni uudistus seuraavalla kampaajakäynnillä voisi olla paikallaan.

Ja niinkin radikaalia vetoa olen suunnitellut, kuin vähän pidempää otsatukkaa :D


Kihartamisen jäljiltä hiukset tuntuivat seuraavana päivänä rutikuivilta, joten kunnon kosteutus ja tehohoito oli tarpeen.

Olen jo muutaman vuoden kokemuksella aivan koukussa Wellan System Professional eli SP-tuotesarjaan.


SP-hiustenhoitosarjasta löytyy jokaiselle jotakin. Korjaavaa, kosteuttavaa, tuuheuttavaa, värjätyille tai kiillottomille hiuksille, you name it. Hiustenmuotoilutuotteet sekä miehille oma sarjansa löytyvät myös.

Itse olen koonnut sekalaisen kokoelman tuotteita eri tarkoituksiin...
 Tehohoidot voivat helposti latistaa pitkät suorat hiukseni, joten tuuheutta lupaava hoito on omiaan ohuille hiuksilleni. Tätä siis kihartamisesta ja hiuslakasta kärsineille kutreille ja jo helpottaa taas.
Kosteuttava shampoo on jokapäiväisessä käytössä ja näin pakkaskeleillä ihan ehdoton. Samoin korjaava hoitoaine, joka lupaa elvyttää hiuksia tehokkaasti vain 30 sekunnissa. Kiireisten aamusuihkujen pelastus!
Tuote jota ilman en varmaan enää edes osaisi olla, on SP:n Satin Polish silottava muotoiluvoide, jolla saa ne itsepäiset ja sähköiset hiukset kuriin ja kampauksen viimeisteltyä. Lopputulos näyttää kuitenkin luonnolliselta ja hiukset puhtailta, eikä siltä että ne on täynnä muotoilutuotteita. Tykkään <3

Suosittelen lämpimästi kampaamoissa myytävää tuotesarjaa, ainakin omat rasittuneet hiukset olen saanut pelastettua ja taas terveen ja hyvinvoivan näköisiksi. Joten joka euron arvoinen ostos!
2 kommenttia:

  1. millon sun kutreja pääsee todistaan livenä eli millon nähdään <3

    VastaaPoista
  2. Heiiij! Kutrit saa uutta ilmettä vast ens tiistaina ja keskiviikkona lähden pariks viikoks reissuun...Ni merkkaa kalenteriin maaliskuun puoliväli, sit nähdään! :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...