3.2.2012

Pakkasen puremiin

Nyt kun lämpömittari näyttää -20 astetta pakkasta ja vilu pureutuu luihin ja ytimiin, täytyy käyttää kaikki konstit pysyäkseen lämpimänä.

Itse päätin täyttää kaapit ihanalla teellä ja kaakaolla <3


Se mitä tiesin ehdottomasti kaipaavani Hollannista, oli istuminen kahviloissa höyryävän teekupin, kahvikupposen, taivaallisen latten tai tajunnanräjäyttävän kaakaon äärellä.

Tottakai samaa voi tehdä myös täällä Suomessa, mutta hinnoissa on perustavanlaatuinen ero. Ja se ero kirpaisee sen verran, että päätin nauttia yhtä hyviä kuumia juomia kotosalla.Tuo mustikkamuffinssi, pure love <3!Tätä kaakaota suosittelen! NAM <3


Ei anneta paukkupakkasten nujertaa! Lämpöä täytyy vain vähän etsiä, vaikka teehyllystä... :)


Kuva1 We<3it.

2 kommenttia:

 1. Terveiset Haagista! Kolmas päivä on jo menossa ja mukavasti ollaan asettauduttu Hollantiin. Info-päivät ovat olleet kivat ja on saanut tutustua muihin vaihtareihin. Tänään satoi tälläkin lunta ja hetihän parin sentin lumi sekoitti kaupungin ja junat :) Huomenna ehkä shoppailemaan Ikeaan mattoa ja muuta mukavaa. Skype on ollut ahkerassa käytössä iltaisin Italian suuntaan ikävää lievittämään :) Jännä lukea sun päivityksiä Suomesta, kun itse seikkailee nyt täällä! Mukavia talvipäiviä sinne! :)
  -maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kun laitoit kuulumisia, kiitos! :) Näin ne osat vaihtuvat... Onko teillä siellä myös sellainen Erasmuksen Introduction Week? Jos on, niin pidä hauskaa!! ;)

   Laita ihmeessä jatkossakin viestiä! Tosi kiva kuulla juttuja Hollannista <3

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...