10.3.2012

Elossa!

Anteeksi pieni katoamistemppuni! Tällaista en siis ollut suunnitellut laisinkaan, kun lähdin reissuun 22. päivä helmikuuta. Suuntana oli Hollanti, jossa olin opiskelijavaihdossa syksyn ja sieltä eteenpäin aina Itävaltaan saakka.

Kannettava tietokone lähti tottakai matkaan mukaan ja suunnitelmissani oli päivittää blogia aktiivisesti reissun varrelta. Toisin kuitenkin kävi. Päästyämme Itävallan hotellille, selvisi, että kyseessä oli perinteinen Tirolilainen alppimaja, jossa ei langatonta verkkoa tunnettu.

Palattuani kotiin tämän viikon puolessa välissä, minua odotti rinkallinen pyykkiä, koko loppuviikko työvuoroja ja tietysti Miehen kainalo. <3 Niinpä vasta nyt voin vihdoinkin palata rakkaan blogini pariin, teitä onkin ollut jo valtava ikävä!

Ette varmaan pahastu, jos laitan heti kuvapläjäyksen reissusta tulemaan? :)
Tällaiset maisemat perillä odotti <3 Kyllä oli 14 tunnin bussissa istumisen arvoista! Mutta voin kertoa, että oli mielenkiintoinen bussimatka suurimman osan kanssamatkustajien ollessa saksalaisia, joille olut maistui ja jotka tykkäsivät laulaa saksalaisia juomalauluja. Ja lujaa lauloivatkin :D

Saavuimme aamulla aikaisin Kitzbüheliin ja tottakai heti suunnattiin sukset olalla mäkeen. Jotain oli kuitenkin syötävä aamiaiseksi ja tomaattikeitto kelpasi oikein mainiosti.
Seuraavana päivänä suuntasin kylän keskustaan, joka osoittautui tosi kauniiksi. Värikkäitä taloja, mukulakivikatuja, tunnelmallisia ravintoloita ja hienoja vaatekauppoja.
Melko rahvaanomaiseksi sitä väkisinkin tunsi itsensä tuolla kävellessä, kun joka toisella vastaan tulleella rouvashenkilöllä oli minkkiturkki tai vastaava päällään ja cuggit ja vuittonit heiluivat käsipuolessa. :D
Mutta mielenkiintoistahan sitä vaan oli seurata äveriäitten lomanviettoa ja pukeutumista...
Ja nälkä ei varmasti Itävallassa pääse yllättämään, sen verran paljon erilaisia herkkuja maasta löytyy ;) Erityisesti Kaiserscmarren niminen pannukakkumainen jälkkäri, gulasch-lihapata sekä apfelstrudel ovat meikäläisen lemppareita <3


Varmaan kolmas Kaiserscmarren viikon sisällä :D

Ihan mahtava reissu kaikin puolin, mitä nyt vähän rankka, kun joka päivä tuli laskettua monta tuntia, bussissa istuttua yhteensä yli 30 tuntia ja ikävä kotiinkin iski aika lujaa. Olihan täältä just oltu poissa puoli vuotta...

Mutta nyt täällä onnellisesti taas takaisin ja henkinen valmistautuminen ensi maanantaina alkavaa työharjoittelua varten käynnissä.

Mitäs teille kuuluu, ehtikö parissa viikossa jo tulla ikävä?? :)6 kommenttia:

 1. mahtavat noi heppojen turvaliivit :D ja hienolta näyttää muutenkin. oon niin kade kun pääsit jo takas hollantiin, yhyy! oli varmaan kivaa. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kaisa!

   Oli tosi kivaa käydä Hollannissa, mut nyt en kyllä ihan hetkeen lähde mihinkään :)

   Poista
 2. Näyttää mahtavalta reissulta :) Ja laskettelu Alpeilla kuulostaa niin kivalta! Itsellä viime suksittelukerrasta on jo useampi vuosi niin olisi mukava päästä rinteeseen :)

  Vaihtoaika täällä Haagissa/Leidenissa on sujunut mukavasti. Tällä viikolla kävin yksikseni Amsterdamissa tutkimassa kaupunkia. Kamera jäi reissulla repun pohjalle, kun vain nautin ja tunnelmoin :) Joku toinen kerta pyhitetään sitten zoomailulle.

  -maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria!

   Tosi kiva kun kerrot kuulumisia sieltä! Ja hienoa kuulla, että kaikki on sujunut mukavasti. Yksin reissaaminen voi olla välillä ihan hauskaakin, mitä muuten tykkäsit Amsterdamista?

   Poista
 3. Yum Kaiserschmarrn!! Itävaltalaiset harjoittelija-ystäväni tekivät kerran meille sitä lounaaksi ja olipa hyvää! :D

  Ihana loma teillä näyttää olleen, hienoja maisemia!! Ja kiva, että oot takaisin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älyttömän hyvää pannukakkuherkkua eiks olekin!

   Tosi kiva olla takaisin, nyt vielä kun saan itseni terveeksi, niin saan päivitettyä tätä blogiakin vähän useammin. :)

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...