24.3.2012

Löytöjä

Aikaisemmin viikolla kerroinkin jo, kuinka tein todellisia löytöjä Lindexistä katsastettuani Gwyneth Paltrown mainostaman uuden malliston.

Vai mitäs sanotte, kun katsotaan samalla läpi aikaisemmin toivelistaani merkkaamiani haaveita...
Joulun aikoihin raapustin toivelistaan täydellisen valkoisen palmikkoneuleen, jonka pukisin leveälahkeisten farkkujeni kanssa tähän tyyliin...No, arvatkaas mitä löysin :)

Alemmassa kuvassa väri on lähempänä totuutta, väri ei ole ihan niin kellertävä, kuin mitä ensimmäinen kuva antaa ymmärtää.

Alkuvuodesta taas näin mielessäni paljettihameen, jonka yhdistäisin tummansinisen palmikkoneuleen kanssa. Ja käyttäisin ihan arkenakin!


Ja Lindexin perusmallistosta bongasin juurikin sellaisen kultaisen paljettihameen, joka ei kimalla liikaa, vaan juuri sen verran, että sen voi pukea päälle ihan tavallisena kesäpäivänä.
Ja jo pitkään olen haaveillut siitä juuri oikeanlaisesta merimies-neuleesta, jollaisen Olivia Palermokin esitteli Striped Sophistication postauksessani.Löytämäni neule Lindexiltä on itseasiassa mekkomittainen ja mikäs sen parempi! Kesällä mekkona ja tarvittaessa vyöllä kurottuna toimii paitana.

Eli aikas monta haaveitten täyttymystä yhdellä kertaa <3 Mikäs oli teidän suosikkinne?2 kommenttia:

 1. Niiiin kivoja! :) Mietin minäkin tuota nättiä neuletta, mutta malli ei oikein sovi mulle, harmi! Mutta sinun päälläsi varmasti tosi kiva just farkkujen kanssa ja hei entäs sitten toi paljettihame, aivan täydellinen! :)

  Lindex pääsi kyllä yllättämään tällä kokoelmalla! Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihmeissäni kävelin itsekin liikkeestä ulos, kun löysin odottamatta niin monta haaveilemaani juttua, joita olin varautunut metsästämään paljon pidempään!

   Luulen, että tulee vastaisuudessakin tarkastettua Lindexin valikoimaa... :D

   Mukavaa viikon alkua Petra!

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...