15.3.2012

Tuskien taival

En ehtinyt kirjoittaa kuin muutamaan otteeseen tänne, kun jo taas tapahtui, eikä kirjoittamisesta tullut mitään. Anteeks!

Maanantaina aloitin työharjoittelussa ja päivät ovatkin täyttyneet tosi mukavasta ja mielenkiintoisesta työnteosta. Illat taas täyttyivät maanantaista lähtien aivan hirvittävällä hammassäryllä :(

Siis sellaisella, etteivät tavalliset särkylääkkeet auta yhtään ja vesi alkaa tulla silmistä, kun kipu on niin kamalaa. Ja koko alkuviikon, aina samoihin aikoihin illasta alkoi, outoa!

Tottakai hyvä juttu oli, että pystyin käymään harjoittelussa normaalisti, mutta kotona en sitten olekaan voinut tehdä mitään muuta kuin maata ja ulvoa tuskissani.

Tänään luojan kiitos pääsin hammaslääkärin vastaanotolle ja röntgenkuvien ottamisen jälkeen oli lääkärikin ihmeissään, miten paha tulehdus sieltä löytyikään. Eli ei ihme jos kipu oli lamaannuttava.

Mutta onneksi nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä. Kunnon lääkkeitten lisäksi helpotusta ovat tuoneet myös nämä...


Todella upeeta -sarjan kuuden dvd:n boxi Anttilasta alle kympillä ja Aino-jäätelöä. Ja vähän droppeja, niin eiköhän tämä tästä. Harmittaa ihan hirveästi, että bloggaaminen on jäänyt nyt ihan retuperälle viime aikoina, mutta minkäs teet.

Lupaan, että tästä ei ole kuin suunta ylöspäin ja lukemista on tästä eteenpäin enemmän ja useammin <3

Huomenna on hei viikonloppu, nauttikaa siitä!2 kommenttia:

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...