13.12.2011

Bussilla Brysseliin

Jihuu! Olen tänä aamuna lähtenyt reissuun aikaisin aamulla ja määränpäänä on Brysseli. Taas yksi uusi kaupunki, jossa olen jo pitkään halunnut päästä käymään.

Siinä ei ollut hurraamista, että kello herätti aamu neljältä, jotta ehdin viideltä starttaavaan bussikyytiin. Eihän siinä ollut ehtinyt edes nukkua kuin muutaman hikisen tunnin.

Mutta matkalla olo on aina yhtä kivaa, niin eiköhän tässä hereillä pysytä, jos ei muuten niin kahvin voimalla.


Ohjelmaa on enemmän kuin olisi tarpeenkaan, mutta sitäkin mielenkiintoisempia juttuja on luvassa. Tänään käymme opiskelijaryhmämme kanssa tutustumassa nimittäin Naton päämajaan. Olen tosi innoissani tästä, jo pelkästään turvatoimet ovat sitä luokkaa, että kyseessä ei voi olla ihan perus tutustumiskäynti muitten joukossa!

Passista piti lähettää valokopiot, jotta kaikkien taustat voidaan tarkistaa, paikanpäällä luvassa on kuulemma useampi osainen turvatarkastus, eikä edes kännykkää saa tuoda mukanaan rakennukseen. Tarkkana saa olla, että pääsee edes sisälle!

Huomenna vuorossa on puolestaan Euroopan parlamenttiin tutustuminen. Heti tämän ohjelman jälkeen tarkoitus olisi hypätä bussiin ja suunnata takaisin Groningeniin. Eli paljoakaan ei luvassa ole kaupunkiin tutustumista, saati kahviloissa nautiskelua tai shoppailua. :(

Ajattelin kuitenkin tänä iltana hyödyntää Petran blogista bongaamani vinkin ja herkutella paikallisessa ravintolassa. Tätä tilaisuutta ei voi olla käyttämättä <31 kommentti:

  1. Tervetuloa! Toivottavasti teille tulee hyvä vierailu! Valitettavasti sää on ihan hirvittävä just nyt (monen viikon auringonpaisteen jälkeen...) mutta luulen, että ne simpukat vähän tasoittavat tilannetta! :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...