27.8.2012

I tied my hair up in a bow!


Kerrankin sain aikaiseksi kokeilla jotain uutta hiusjuttua. Ja yllätin itsenikin, ei edes mennyt ihan pieleen (aika useesti menee). :)

Eiks olekin ihan ilmiselvä rusetti!? :D Ehkä vähän boho chic rähjäisempi versio, mutta meni ihan hyvin viikonloppuna. Joskus juhlakampauksenakin voisin tätä käyttää, mutta silloin voisi vähän panostaa enemmän ja koittaa saada aikaiseksi vähän sliipatumpi versio.

Mulla on muuten aikamoinen hiusprojekti käynnissä. Koitan nimittäin kasvattaa värjättyä osaa hiuksista vähitellen pois ja haluaisin oman luonnollisen värini esiin. Tietysti olisi kaikenmaailman värinpoistot olemassa, mutta jos tästä saisi ihan luonnollisen liukuvärjäyksen aikaiseksi, tähän tyyliin...


Ainut, mutta sitäkin pahempi ongelma tällä hetkellä on, ettei päästäni ole koskaan irronnut näin paljon hiuksia. Voi olla, että johtuu ihan stressistä ja siitä, etten ole käynyt leikkauttamassa hiuksista huonoja latvoja pois aikoihin.

Päätin kuitenkin kokeilla astetta parmpia hiustenhoitotuotteita ja löysinkin juuri katkeileville hiuksille tarkoitetun tuoteparin.


Ja vaikka maksoinkin itseni kipeäksi, ei kaduta yhtään, sen verran vakuuttavaa jälkeä teki jo heti ensimmäisestä pesusta alkaen.

Ja jatkoa rusettikampauksille on luvassa, seuraavaksi ajattelin kokeilla tätä:

Viimeinen kuva Google Kuvahaku.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...