18.8.2012

White peplum


Niinhän siinä sitten kävi, ettei se valkoinen peplum-toppi lakannut huutelemasta Lindexistä perääni. :D
Ja onneksi hain sen viimeisen kappaleen oikeaa kokoa, olen tosi tyytyväinen ostokseeni!Kuva lainattu täältä.


Kävin vielä ennen ostopäätöstäni katsomassa Zaran vastaavaa toppia ja tarkistin myös vähän netin valikoimaa, mutta tykkäsin kyllä eniten juuri Lindexin versiosta. Sopivan simppeli, että sopii päivittäiseen käyttöön, sitä tässä haettiinkin.


Mulla alkaa itselläni mennä hermo näihin tärähtäneisiin asukuviin. Ongelma on hyvin yksinkertainen. Meidän ainoa kokovartalopeili kun on yläkerran makuuhuoneessa, eikä sinne riitä luonnonvaloa, kuin ihan hetken aikaa aamupäivällä ja silloinkin aika heikonlaisesti.

Järkkärillä kun koitan siinä valossa ottaa kuvia, niin lopputulos on tämä. Ihan hävettää tällasia julkaista. Joten, koitan jotenkin ratkaista tilanteen, kun olen ajatellut jatkossa ehkä postata enemmänkin päivän asuja. Miltä kuulostaa, kiinnostaako ne?

Joko siirrän peilin paikkaa (ei ehkä helpoin ratkaisu) tai hankin sellaisen kameran laukaisijan ja jalustan, jolloin kuvia ei tarvitsisi ottaa peilin kautta. Ketään kun en jatkossakaan taida saada kuvia itsestäni napsimaan, eikä sellainen touhu oikeastaan itseäni jaksa kiinnostaakaan.

Tässä kuitenkin vielä asukollaasia paikkaamaan heikonlaatuisia kuvia...Kuvat lainattu täältä.Mulla on selvästi nyt jokin beige-kulta -kausi meneillään :D Vaikka jo pääsin sanomasta, että tummat sävyt jo houkuttelevat kun syksy lähestyy.

Mutta hei, kerro kiinnostaisivatko päivän asu -postaukset vähän useammin? Ihan päivittäin en niitä ala tänne laittamaan, mutta muutaman kerran viikossa ehkä?

Huomaan, että pitkään aikaan ei muoti tai mikään siihen liittyvät asiat pyörineet mielessä, uusi työ taisi vallata niin kokonaisvaltaisesti ajatukset. Mutta nyt tuntuu, ettei muuta mielessä liikukaan, kuin muotijutut. Eli sitä taitaa olla luvassa. Kiinnostuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...