1.6.2013

Ekat Estelle & Thild -tuotteet


Oon ekologisia kosmetiikkatuotteita läpi käydessäni törmännyt useampaan otteeseen Estelle & Thild -tuotteisiin, mutta en ole niitä aiemmin ostanut.

Käydessäni apteekissa yhtenä päivänä, huomasin heidänkin valikoimassaan olevan tätä tuotesarjaa ja nappasin itselleni puhdistusmaidon ja kasvoveden.

Tänään aamulla korkkasin pullot ja tykkään. Olen jo tottunut ekotuotteiden tuoksuun, joka on vähän erilainen, kun hajusteita ei ole käytetty. Ei välttämättä jokaisen mieleen, mutta itselleni vain merkki siitä, että tuote on valmistettu vähemmillä kemikaaleilla.


Päätin vähän aikaan sitten, etten enää osta The Body Shopin vartalavoita, joiden suurkuluttaja olen ollut pitkään. Kyseinen firma on jotenkin kärsinyt omalla kohdallani pienen inflaation, vaikka joskus aikoinaan pidinkin sitä "vihreämpänä" vaihtoehtona.


Raikas, sitrusmainen tuoksu sai valitsemaan Life-kaupan vastaavan tuotteen. Voin suositella!Se olis kuulkaas sitten kesäkuu! Me laitetaan nyt grilli päälle, paistetaan kunnon pihvit ja laitetaan salaattia kylkeen. Nautiskelkaa tekin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...