12.6.2013

Palkintotennarit


Hei kaikki pitkästä aikaa! Täällä ollaan, kun inspis kirjoittaa iski vihdoinkin. Aika pahaa motivaatiopulaa ollut täällä päässä, pahoittelut siitä.

Aika on kulunut viime aikoina tietysti töissä ja sen lisäksi ahkerasti treenatessa ja ulkona auringosta nauttien. 

Nyt ajattelin päivittää, miten treeniprojekti on edennyt. Ollaan personal trainerin kanssa tavattu lähes viikoittain ja omatoimisesti oon käynyt salilla 2-3 kertaa viikossa. Oon tehnyt nyt kaksiosaista saliohjelmaa, eli ylä- ja alakropalle on omat päivänsä. Kun oon ehtinyt salille kolmannenkin kerran, oon tehnyt aerobista tai palauttavaa treeniä.

Pari viikkoa sitten, touko-kesäkuun vaihteessa oli treeniä mittarissa 2 kuukautta ja päätettiin pt:n kanssa ottaa kehonkoostumusmittaus uusiks ja katsoa oisko jonkinlaista kehitystä tapahtunut. Ja olihan sitä!

Rasvaprosentti oli laskenut ja paino taas noussut, joka tarkoitti, että löysää oli lähtenyt veks ja tilalle oli tullut painavampaa lihasta, yhteensä 1,4 kiloa. Tavoitteena oli ollut kilo, joten oon todella tyytyväinen. Enemmänkin olis voinut tulla, jos olisin käynyt salilla useammin kuin kahdesti viikossa. Mutta tää on oikein hyvä tahti mulle, todella iloinen oon tästä kehityksestä. Tästä jatketaan!

Ja koska rehkiminen oli tuottanut tulosta, piti tietysti itseään palkita hiukan... ;)


Yhdet treenitossut on ollut tähän asti käytössä, mutta koska en haluais hyviä tossuja pilata kovassa käytössä, aattelin hankkia kakkos-parin.


Ja tällaset bongasin netistä, Stella McCartneyn lenkkarit karkkiväreissä. Niiiiin mun näköiset! :D


Tykkään käyttää värikkäitä treenivaatteita ja nää sopii jonon jatkoks loistavasti. Tossut vaikuttaa oikeasti treeniin tarkoitetuilta, eivätkä ole mitkään pilipali-kengät.

Tästä on hyvä jatkaa treeniä ja asettaa uusia tavoitteita. 
4 kommenttia:

 1. Wau!! Onpa hienot! Noilla ihan varmasti treeni sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Petra, pitkästä aikaa! Joo onneks bongasin nää tossut netistä, on vähän erilainen pari :)

   Poista
 2. IHANAT. Pitäs varmaan iteki ostaa seuraavasta palkasta nätit tennarit, josko ne tsemppais lenkille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet treenivarusteet on yks tehokkaimmista motivointikeinoista, jos multa kysytään :D Ja vielä kun netistä löytyy loputon määrä valikoimaa, ni lompakko kiittää...

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...