24.11.2011

All I want for christmas...

Nyt kun jouluaattoon on tasan kuukausi, voisin tehdä pientä joululahja-toivelistaa :D

Ihan oikeasti en tarvitse mitään, enkä edes ole mikään jouluihminen, päinvastoin, mutta pientä ajatusleikkiä omista toivomuksista voi aina kehittää.

Eli katsotaas, mitä listalta tällä kertaa löytyy:


1. Ihan ensiksi voisin ottaa uuden frisyyrin. Siis hiukset. Tuuheat tai surffitukka tai vaikka jopa vähän punertavat. Ei sen niin väliä, kunhan jotain muutosta. Minkäs puolesta te äänestäisitte?


2. Ja jos ei nyt ihan kokonaan uus tukka onnistu, niin edes uusi suoristusrauta jooko? Cloud Nine -rautaa ylistetään tällä hetkellä joka puolella, niin sellainen sitten, kiitos. Minä puolestani ylistän Aussien lämpösuojasuihketta, ihan paras hiustuote, joka on hetkeen tullut vastaan!

3. Jatketaan kauneuspuolella. Tämän hetkinen Viktor&Rolf FlowerBomb -tuoksuni hupenee uhkaavasti, joten jokin uusi tuoksu voisi olla paikallaan.
4. Ja kun kynsilakka-villitys on päässyt vauhtiin, niin loppua ei näy! Saako valita yhden kaikkia??
    Kuulemma jotain alus- ja päälilakkaakin tarvittaisiin...


5. Ja seuraavaksi muodin maailmaan. Muutamia houkutuksia on ollut jo jonkin aikaa, osa vähemmän realistisia, kuin toiset :D

Eli tällaisia juhlamekkoja kiitos ja sitten vielä tilaisuuksia, joissa en olisi ylipukeutunut verhoutuessani tällaiseen avoselkäiseen ihanuuten <3
6. Tämä nyt voisi jopa olla mahdollinen. Niukkaakin niukempi jakku+housut, tummansinisenä. Ja näitä teräväkärkisiä kenkiä olen kuolannut jo pienen ikuisuuden. Nimimerkillä Berliinin, Haagin ja Groningenin Zarat käyty läpi.
7. Ja järkevyyden nimissä edes yksi ihan normaali asutoive. Täydellinen valkoinen palmikkoneule <3 Leveälahkeiset farkut jo löytyy, niitä en tarvitse, kiitoksia vaan.


8. Ihan ykköstoive olisi kuitenkin reissu Miehen kanssa jonnekin juuri jouluksi...

9. ...vaikka jonnekin lämpimään surffaamaan! :) Ps. Juuri tuollaiset bikinit voisin pakata mukaan.


10. Mutta jos kaikista maailman asioista jotain toivon, niin sitä että saan olla rakkaani kanssa <3 Joko    teillä tulee siirappia korvistakin..? :D

Eli sellaiset vaatimattomat 10 toivomusta. Ei se nyt hirmuinen pettymys ole, jossen saa ihan kaikkia näistä edellä mainituista, mutta ainahan sitä toivoa saa, vai mitä... ;)

Jokos teillä on joulun odotusta ilmassa..?


Kuvat Google Kuvahaku
3 kommenttia:

 1. Ihania lahjatoiveita! Voisin ottaa myös noi kaikki, erityisesti ne pitkät ihanat hiukset (ensimmäinen kuva) ja suoristusraudan. Itselläni on ikäni ollut lyhyt tukka niin olisi kiva kokeilla miltä tuntuisi olla hulmuavan letin omistaja :)

  Siirappia ei tullut vielä korvista vaan on oikeastaan ihana lukea siitä, jos joku tykkää jostain toisesta ihmisestä paljon. Nimimerkillä parantumaton romantikko :)

  -maria

  VastaaPoista
 2. Apua pakko heti kommentoida tuota tuoksujuttua; mulla on myös menossa ankara uuden tuoksun metsästys ja voi että se voi olla vaikeaa!! Oon käyttänyt juuri tuota D&G Rose the Onea ja kesällä tuoksuin Guccin Floralta. Mutta nyt en osaa päättää jatkaako samalla linjalla vai ostaako jotain uutta. Kyllä voi ollakin vaikeaa.... :D

  Ihana toivelista, toivottavasti mahdollisimman moni noista toiveista käy toteen!

  VastaaPoista
 3. Maria: Ihana kuulla ettei ainainen romantiikan viljely täällä blogissa aiheuta pikkuhiljaa yliannostusta :D Tottakai täällä saa vähän yksipuolisen kuvan, kun ei niistä huonoista päivistä viitsi tänne kirjoitella...Mutta on varmaan itsestään selvää, että niitäkin on!

  Petra: Mulla kävi myös mielessä uuden tuoksun testaus, mutta tulin vähän toisiin aatoksiin, kun Mies kovasti sanoi tykkäävänsä nykyisestä... Toisaalta, jos Miehen antaisi valkata uudenkin ja antaa lahjaksi, niin olis tämäkin ongelma ratkaistu! :D

  Kiitos hirmuisesti kommenteista! Saitte yhdelle bloggarille tosi hyvän mielen! :)

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...