5.11.2011

Craving: Tangerine!

Mulla on iskenyt ihan valtava himo kaikkeen poltetun oranssin väriseen! Mulla, kenen vaatekaapista ei löydy kuin pääasiassa harmaata. Ja nyt eletään jo harmaata syksyäkin, niin vielä enemmän ihmettelen tätä yhtäkkistä houkutustani.

Kaikki sai alkunsa Berliinin matkalla, kun kierreltiin oikein antaumuksella kaikissa vaateliikkeissä. Silloin tuli soviteltuakin paria oranssia vaatekappaletta, jolloin pistin merkille, että paremmin väri sopii itselleni kun kyseessä on alaosa, eli hame tai housut tai sitten asuste. Eli jostain syystä koen ettei esimerkiksi oranssi neule ainakaan yksivärisenä oikein sovellu itselleni.

Mutta tässä muutama esimerkki houkutuksista, joita kovasti tekisi mieli...Zaran farkut <3Zaran hameJa kyllähän oranssi juhlamekkokin olis upea!Ja oranssin sävyistä huulipunaa! Pakko päästä testaamaan. Ja miksei
se neulekin sopis, kun totuttelee vaan... ;)
Ja aikas herkku olis tämä Korsin Hamilton oranssina. <3


Parhaiten poltettu oranssi sopis mielestäni näin syksyllä mustan, tummansinisen ja beigen kanssa yhteen. Esimerkiksi näin:


Jos alottais vähitellen väriin totuttelun vaikkapa sillä Chanelin Orange Fizz -kynsilakalla ja jollain herkullisella huulipunan sävyllä...Mitäs sanotte? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...