29.11.2011

Just do it.

Nimittäin pientä elämäntaparemonttia kehoitan tuolla otsikolla itseäni toteuttamaan. Arvatkaas miten käy, kun ihminen joka rakastaa syömistä lähtee puoleksi vuodeksi ulkomaille, jossa ikävöi ylhäisessä yksinäisyydessään omaa rakastaan?

Ja joka tottakai haluaa maistaa ja kokeilla kaikkia uudessa kulttuurissa vastaan tulevia perinneruokia (ranskalaiset majoneesilla, voileivät majoneesilla ja...no tuli varmaan selväksi) ja herkkuja (vohveleita, munkkeja, täysmaitokaakaoita jne.)? Arvasitte oikein.

Ei täällä nyt ihan mitään useamman kilon jättipottia olla aikaan saatu, mutta väsynyt, kulahtanut ja voimaton olemus ainakin. Sen verran kaiken sokerin ja hiilareitten syöpöttely on saanut tuhoja aikaan.
Ja satun olemaan sen verran tunnesyöppö, että yhtäkkinen yksinolo ja kaikkien uusien haasteitten kohtaaminen antaa omasta mielestäni oikeuden lapata pari ekstra-annosta suklaata napaan.Nää on niitä toOdella hyviä vohveleita <3 Pelkkää sokeria.Ja tottakai tuntuu vähän niinku lomalla olis, ja onhan tässä pari reissua oikeasti tehtykin, niin tottakai on oikeus ja kohtuus herkutella. Kun kerran lomalla ollaan. Mutta kolme kuukautta lomalla oloa alkaa jo tuntua vaikkei nyt hirveästi näkyiskään. Vielä.

Niinpä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ettei käy niin, että koko vaihdossa oltu aika tulee mässäiltyä ja lopputulos alkaa oikeasti näkyä.Lenkille en lähtenyt, kun ei mukana ole oikeanlaisia jalkineita, mutta spinning-tunnille raahasin itseni ja sanotaanko, että aika henkihieverissä oltiin lopulta. :D Koskakohan sitä oppii, että kaikenlaiset tauot liikkumisesta ovat todella huono idea.Ja mitä siihen syömiseen tulee, niin kasviksia kannoin selkä vääränä kaupasta ja dippailin porkkanoita tänään iltapalaksi. Arvatkaas miten täällä tehdään dippikastiketta? No tietysti sitä dippijauhetta, joka sekoitetaan veteen ja, mihinkäs muuhun kuin, majoneesiin. Hulluja nämä hollantilaiset. <3


Kuvat We<3it.

2 kommenttia:

  1. hei onko sulla noi we<3it-tunnukset?

    -elisa

    VastaaPoista
  2. Moi Elisa!

    Eeeei mulla oo mitään tunnuksia... heti tuli jotenkin syyllinen olo, pitäiskö sellaset olla?? :D

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...