28.11.2011

One takeaway coffee please!

Tänään oli sellainen oikein perus maanantaiaamu pelkkiä kommelluksia täynnä, etten enää voinut kuin nauraa. :D

Päätin vähän piristää itseäni ja hain vihdoin ja viimein jotain, jota olin jo pitkään halunnut...Eli ei sen hurjempaa kuin Starbucksin takeaway -muki! :D Mutta kyllä nyt kelpaa aamuisin lähteä väsyneenä liikenteeseen, kun voi keittää omat kahvit ja ottaa ison mukillisen sitä mukaansa. Eikä maksa paljoa!
Sellainen vuori nimittäin meikäläisen jäljiltä olisi jo kertynyt kertismukeja, jos ne kaikki yhteen kasaan laittaisi. Miksei yhtä hyvin säästäisi luontoa ja rahaa ja nappaisi omaa mukia matkaansa.
Ja tottakai aina välillä voi itseään hemmotella ja hakea oikein erikoiskahvin ;) Täytyy myöntää, että kovinkaan montaa versiota en ole ehtinyt listalta vielä tilatakaan, joten täytyy pistää töpinäksi vielä kun voi!

Ja sopiva tilaisuus tuleekin vielä tämän viikon aikana, kun rakas tyttökaverini tulee luokseni ensi viikonlopuksi. Ajattelin viedä hänet kahville ja Starbucksin taivaalliselle juustokakulle. Ja ehkä kokeilen ensimmäistä kertaa Starbucksin joulukahveja... ;)


Vai mitä sanotte makuvaihtoehdoista Peppermint Mocha, Gingerbread Latte tai Caramel Brulée Latte? Mikäs houkuttelis teitä eniten?

Ps. Tässä muuten vielä linkki ihan kätevälle sivustolle, mistä näkee mitäs ne kaikki erikoisen nimiset kahvit oikeastaan onkaan :)


Kuvat We<3it.2 kommenttia:

  1. aivan huippu blogi!:) mistä oot ton mukin ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! :) Ostin mukin ollessani opiskelijavaihdossa Hollannissa, paikallisesta Starbucksista.

      Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...