7.12.2012

Almost there...


Oon pahoillani pienestä tauosta blogin puolella, mutta mulla on hyvä selitys. Oon tehnyt viimeisimpiä hommia opinnäytetyöni parissa, tällä viikolla olen esitellyt valmiin työn julkistamisseminaarissa ja suorittamut kypsyyskokeen, eräänlaisen tentin omasta työstäni.

Tässä ollaan arvosanaa vaille valmiita journalisteja jumankekka! Ja sen kunniaksi lähdettiin Miehen kanssa katsastamaan kaupungin uusin ravintola Yoki.
Ravintola sijaitsee upeissa puitteissa, Turun niin sanotussa "pikku Italiassa". Entisen Ottomaani-sisustuskaupan tiloissa ravintola jatkuu pitkälle talon uumeniin. Ravintolaan kuuluu myös entisistä kellareista muodostuva sokkeloinen alakerta. Koko suomalaisen ravintolatoiminnan katsotaan alkaneen samassa kiinteistössä noin 260 vuotta sitten.


Ja se ruoka, valtavan hyvää! Listalla on eksoottisia raaka-aineita ja mausteita. Ideana on, että ruuat tuodaan pöytään kaikki kerralla ja jokainen ruokailija voi annostella niistä omalle lautaselleen. Rapuannos tarjoiltiin esimerkiksi jäähdytetyllä vuolukivellä...


... ja eteläamerikkalainen härkäannos saapui pöytään kuumalla suolakivellä.
Kaikkiaan ravintolassa on 250 asiakaspaikkaa ja mielenkiintoinen seikka on, että se yhdistyy sisäkautta myös naapurissa sijaitsevaan ravintola Roccaan.
Ja mikä parasta, hinnat ovat oikein kohtuulliset. Kolmen ruokalajin menu viinilasillisen kera teki nipin napin 40€. Ei siis todellakaan paha. Suosittelen lämpimästi kaikille turkulaisille ja tänne vierailemaan tuleville!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...