1.12.2012

Resepti kestäviin kiharoihin!


Hei mä tein sen! Sain aikaiseksi kiharat, jotka jopa pysyivät pitkälle iltaan. Kaikkien aikaisempien räpellysten ja yritysten jälkeen on aika voittaja-fiilis :)

Sain muutaman hyvän vinkin viime viikonloppuna tyttökavereiltani ja päätin kokeilla, josko vihdoinkin löytäisin sen kiharruskonstin, joka tepsisi omaan hiuslaatuuni ja saisi kiharat pysymään.

Ongelma kun on ollut, sttä saan kyllä tehtyä nätit kiharat, mutta juhlat eivät aina ole edes ehtineet alkaa, kun ne jo ehtivät suoristua. Aavistuksen rai-vos-tut-ta-vaa!! Ja voitte olla varmoja, että kaiken maailman muotoilutuotteet ja härpäkkeet on tullut kokeiltua. Kuten täältä käy ilmi.

Mutta jos on ollut takapakkia, niin nyt onnistuin. Tällä reseptillä:Kaiken perusta on kuivashampoo, joka tekee liukkaista hiuksistani vähän karheammat. Itselläni on käytössä tällä hetkellä Lee Staffordin kuivashampoo, josta vielä tummille hiuksille tarkoitettu versio, löytyy ainakin Nelly.comilta täältä.

Toinen oleellinen vaihe on kuuman kiharan muodossa pitäminen. Kun otan hiussuortuvan raudasta pois, annan sen jäähtyä pitämällä sen "rullalla" ja suihkutan siihen Four Reasonsin Super Shaperia. 

Törmäsin aiemmin netissä ohjeeseen, että on olennaista, onko hius kuuma vai ei, jotta se pitäisi muotonsa. Ja tosiaan, tämän kun otin huomioon, niin näyttäisi auttavan kiharan säilymisessä!

Näillä kahdella muotoilutuotteella hiuksista ei myöskään tullut kovia ja koppuraisia, kuten monet nestemäiset muotoiluaineet, muotovaahdot ja hiuslakat ovat tehneet.

Ja tältä lopputulos näytti:

Vielä on matkaa tämän tyylisiin, eroteltuihin ja siisteihin kiharoihin, joihin taitaa tarvita jo ammattilaisen taidot, välineet ja otteet...


Mutta suosittelen kokeilemaan kuivashampoota, jota siis suihkin jokaiseen kiharrettavaan suortuvaan yksi kerrallaan. 

Ja nuo kotimaiset Four Reason muotoilutuotteet vaikuttavat todella hyviltä ja toimivilta muutenkin ja mikä parasta, hinnat ovat edulliset! Plussaa myös hyvistä tuoksuista, Shaperia (jossa oranssi korkki, superissa musta) tuoksuu niin herkullisesti appelsiinilta, että sitä suihki menemään jo senkin takia :D

Kollaasin kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...