13.12.2012

D.O.N.E.


Neljä vuotta ja 254 opintopistettä on nyt paketissa. Opinnäytetyöstä saatu arvosana ja kunhan ensi viikolla saan todistuksen käteeni, niin olen VALMIS!!!

Pakko vielä jatkaa hehkuttamista, mutta kun opinnot ovat olleet paikoin aikamoisen tuskan takana ja nyt askel askeleelta se maali lähestyy, on pakko vähän tuulettaa. :)

Laivareissulta tarttui pakollisen valmistujaisjuhla-skumpan lisäksi vähän muutakin mukaan...


Kun nykyinen kivipuuterini on aivan murskana ja vetelee viimeisiään, oli tarvetta uudelle. Päädyin tällä kertaa irtopuuteriin ja valitsin sen samalta merkiltä, jolta bongasin uusimman meikkivoiteenikin.

Oon useimmiten valinnut puutereista sen värittömän version, niin nytkin. Muutaman kerran tuotetta käytettyäni tuntuu, että väriä kuitenkin olisi aavistus tai ainakin yhdessä meikkivoiteen kanssa sävyä olisi hiukan. Mutta muutoin ihan hyvä valinta, hintakin vain parikymppiä.

Sitten yhteen lempparituotteeseeni kautta aikojen! Biothermin Aquasource Biosensitive päivävoide kasvoille on ihan napakymppi omalle ihotyypilleni.

Voide on hajusteeton ja sopii herkälle iholle. Parasta on kuitenkin siinä olevat omegarasvat, jotka ovat varmasti se salaisuus, jolla ihoni sävy tasoittuu ja minkä ansiosta iho silminnähden rauhoittuu voiteen ansiosta.

Onnistuin bongaamaan laivan valikoimista myös jonkin aikaa hakusessa olleet hiustenhoitotuotteet. Cutrinin Green-sarja on kotimainen, luontoystävällinen, eikä sisällä parabeeneja, silikoneja, väriaineita, synteettisiä hajusteita tai mineraaliöljyjä. Tuotesarja on kehitetty ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti raaka-aineista pakkauksiin asti. Me like <3

Eli tällaista tarttui mukaan risteilyltä! Sen verran vielä viime aikoina valliinneesta verkkaisesta postaustahdista, että töitä pukkaa paljon tällä hetkellä, joten energia ei juuri nyt riitä kaikkeen. Vielä hetki ja joulunpyhät ovat täällä, jolloin varmasti juttua riittää täälläkin enemmän, I promise. :) 
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sydämmelliset kiitokset Petra!! On kyllä aika voittajaolo :D

   Poista
 2. Ihan hurjasti onnea valmistumisen johdosta!!! Se on valtavan iso askel, ja nyt taakse jääneet opiskelukiireet lienevät enää vain kaukainen muisto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!! Sen verran pitkään olen ollut korkeakouluopiskelija, kun nyt menossa oli jo toinen tutkinto, että aikas suuri helpotus on kieltämättä opiskelukiireitten taakse jättäminen! Intoa ja motivaatiota riittää yllinkyllin työelämään ainakin... :)

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...