14.12.2012

Tangle Teaser


Jo ennen laivareissua ehdin kartuttaa varastojani uusilla tukkatuotteilla. Kulunut syksy on mennyt opinnäytetyötä ja töitä vääntäessä, joten tarvetta todella on pieneen itsensä hemmotteluun.

Joten ei muuta kuin hankkimaan hyvälaatuisia hiustenhoitotuotteita ja se uusi hiusharja, josta kaikkialla kohistaan, niin johan stressaantunut olo kohenee. :)

Eli Tangle Teezerin hankin minäkin vihdoin, Stockmannilta tarttui mukaan ja täytyy myöntää, onhan se aika ilmiömäinen kapistus.

Olen viime aikoina kärsinyt hiusten katkeilusta ja hiuksia on irronnut aika tavalla, joten kun kokeilin tätä hiusharjaa, eikä harjaan jäänyt kuin muutama hassu hius, olin aika innoissani!

En osaa kertoa, mihin tämän harjan salaisuus perustuu, mutta suosittelen jokaista itse testaamaan, harjan hintakaan kun ei ole kuin 15€.


Stockalta nappasin mukaani myös Redkenin All Soft shampoon ja hoitoaineen, joista olin kuullut kehuja useammaltakin suunnalta. Ihan jees, mutta tuoksu oli kieltämättä herkullisempi näissä aiemmin testaamissani. 


Olisko teillä jakaa myös hyviä vinkkejä viime aikoina testaamistanne hiustenhoitotuotteista?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...