27.6.2011

Keikalla

Eilen juhannus sai arvoisensa päätöksen yhdellä parhaimmista keikoista, jolla olen ollut. Bändin suurena fanina en oikein voinutkaan olla tykkäämättä, mutta silti odotukset ylitettiin. Tykkäsin ihan hirmuisesti, eikä asiaa ainakaan haitannut että rokattiin keikka alusta loppuun yhdessä Miehen kanssa <3

Ja nimenomaan hypittiin, huudettiin, heiluttiin ja taputettiin. Mikä ihme siinä on, että Suomessa vähänkin suuremmilla keikoilla ihmiset ovat kuin seipään nielleitä ja kuin kirkossa, hiljaa ja liikkumatta. Tooodella ärsyttävää jos minulta kysytään!

Suuri haaveeni onkin päästä jonkin suuren rockbändin keikalle jonnekin päin maailmaa, vain nähdäkseni millainen meno siellä on keikoilla.


Kyseessä oli siis Foo Fighters -bändi ja heidän kolmas keikkansa Suomessa. Minulle keikka oli ensimmäinen laatuaan. Jo 2008 olin pakkaamassa kamojani suunnatakseni kohti Provinssirockia. Suunnitelma yöpyä pakussa yhdessä Miehen kanssa meni kuitenkin mönkään ja bändi jäi näkemättä.

Nyt kuitenkin yksi haaveistani toteutui. Bändi veti ihan uskomattoman ja mukaansa tempaavan shown. Yhtyeen keulakuva Dave Grohl ei myöskään jättänyt kylmäksi vaan oli oma karismaattinen itsensä ;)
Onneksi kotoa löytyy samanlainen pitkätukka karvanaama <3

Tässä vielä bändin parhaimmistoa:

Pitäkää hauska kesäviikko, nähdään rannalla!

Kuvat Googlekuvahaku2 kommenttia:

  1. Joo, suomalainen yleisö on lähes keikalla kuin keikalla aika vaisua. Monet hevibändit kehuvat suomalaista yleisöä, joten siinä genressä asiat lienee ihan hyvin. Vaikea sanoa, kun hevanderi ei oikein putoa.

    Ainakin oman kokemuksen perusteella ulkomaille kannattaa tosiaan bändien perässä matkata. Mietin itse asiassa taannoin, että ei viime vuosina kauheasti ole tullut "ilman syytä" ulkomaille lähdettyä. Kun tsekkaa lomareissujen kylkeen jonkun keikan, niin matkaa voi perustella itselleen helposti, vaikka oikeasti ei olisikaan rahaa/aikaa.

    VastaaPoista
  2. Toi on niin totta Ukkomies! Ajattelin ensimmäiseksi tarkistaa keikkatarjonnan kun olen päässyt perille vaihtokohteeseen syksyllä! Luulis esimerkiksi Amsterdamiin osuvan muutaman kovan nimen :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...