15.12.2011

Bad luck in Brussels

Brysselissä pyrähdys oli todella pikainen ja märkä. Vettä kun satoi kuin saavista kaatamalla molempina päivinä.

Ohjelmassa oli siis NATOn päämajassa vierailu sekä Euroopan komissiossa käynti. NATOssa käynnistä ei ole kuvan kuvaa, kun edes kännykkää ei saanut mukanaan rakennukseen viedä, mutta komissiosta sentään löytyy muutama.
Sen verran tiukka aikataulumme oli, etten nähnyt itse kaupungista kuin vilauksen. Ja kun hotellikin sijaitsi aika reilusti keskustan ulkopuolella, en ehtinyt edes suunnittelemiani simpukoita nauttimaan. Sen sijaan jouduin tyytymään pelkkiin ranskalaisiin. Ja eivätkös nekin penteleet päätyneet lopulta majoneeseineen päivineen rinnuksille ja järjestelmäkamerani päälle. Älkää kysykö.

Odotan jo seuraavaa matkaani Brysseliin. Sitä parempi onnista siis. :)2 kommenttia:

  1. Oh no! Toi sää on ollut kyllä todella surkea viimeiset viikot - tänään onkin sitten tullut räntää ja kovaa. Jopa maa on ihan valkoinen! Mutta syksy oli kuulemma kuivin ja hienoin pitkään aikaan, vasta ihan viime viikkoinahan täällä on alkanut sataa.

    Mutta keväällä uudestaan paremmalla onnella! Tää on oikein kiva kaupunki ja paljon muutakin kuin ne EU-rakennukset :)

    VastaaPoista
  2. Huonoa tuuria ja liian tiukka aikataulu olivat ehdottomasti syypäitä vähemmän onnistuneeseen reissuun. Siksi aion ehdottomasti tutustua kaupunkiin paremmin toisen kerran, jäi fiilis että tykkäisin kovastikin Brysselistä :)

    VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...