9.12.2011

Talven pelastajat

Kerron nyt teille, millä talven saa pelastettua. Varsinkin sellaisen, jona sataa kuin saavista kaatamalla, välillä isoja rakeita (sattuu muuten ihan hitosti!), välillä vaakatasossa tihuttaen, mutta takuulla aina yhtä yllättäen.

Eli mikäs muukaan avuksi, kuin luottokosmetiikka (ja muutama aivan mahtava uutuus)! :)
Tämä on uusi rakkauteni kohde. <3 Nivean sävyttävä päivävoide, johon törmäsin paikallisessa marketissa. Onnistuin nappaamaan viimeisen kappaleen hyllystä, mutta voi olla että joudun kiertämään kaikki muutkin marketit, vain hamstratakseni tätä mukaani Suomeen.
Vai tietääkö joku teistä sattumoisin, löytyykö tätä myös meiltä? En voi sanoa, että olisin itse tarkemmin asiaan perehtynyt ennen tänne lähtöä, joten voi hyvin olla että on ihan perus tarjontaa Suomessakin. I hope so!
Sitten niihin uskollisiin vanhoihin tuttuihin. Ennenkin olen maininnut, etten selviäisi hengissä ilman Body Shopin vartalovoita. Mustikka on valitettavasti kausituote, mutta myös kookos ja E-Vitamin käyvät. Tämä on jo kolmas purkki täällä Hollannissa ollessani, joten mitenkään turhan säästeliäästi en voidetta läträile. :D
Toinen luottotuote on talvisin tietysti huulirasva. Tällä hetkellä menossa ah niin herkullinen Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Aika tavalla joudun itseäni pidättelemään, etten syöpöttele menemään koko tuubia. :D
Toinen ihan mahtava löytö täältä on ollut Lee Staffordin kuivashampoo tummille hiuksille. Aikas kätevää, kun ei tarvitse huolehtia onko tummat kutrit ennemminkin harmaat, vaan sen kun suihkuttelee menemään.
Tästäkään en osaa sanoa, löytyykö Suomen valikoimasta, mutta voisin kuvitella, että netin ihmeellisestä maailmasta varmasti saa tilattua!


Tästä lempparistani olikin jo puhetta joululahjatoiveitten yhteydessä. Eli Aussien lämpösuojasuihke. Itse tykkään tästä ylivoimaisesti eniten muutamia eri suihkeita testattuani. Hiukset jää ihanan kiiltäviksi ja silkkisiksi vaikkapa suoristusraudan käytön jälkeen. Myös kiharat onnistuvat erinomaisesti tällä.


Ja viimeisenä talven pelastajana Body Shopin maailman paras hamppuvoide kuiville ja lapasissa hautuneille kätösille. Suosittelen!Nyt hyppään taas pyörän selkään ja toivon kädet ristissä, ettei sadekuuro TAAS yllätä heti lähdettyäni (ilman sadevarusteita) matkaan.

Tarkoitus on mennä juhlistamaan ystävän syntymäpäiviä Irlantilaiseen tyylin. Hauskaa on siis varmasti luvassa! :)


Hyvää viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...