8.12.2011

Oranssia syysmasennukseen!

Kun taivas täyttyy tummista pilvistä ja niskaan kaatuu saavikaupalla vettä päivästä toiseen, on pari asiaa jotka piristävät mieltä :)

Ensinnäkin ystävät, jotka keksivät ostaa sinulle juuri oikean sävyistä kynsilakkaa, jota olet itsekin jo ehtinyt hypistellä kaupassa, mutta jättänyt kuitenkin vielä hyllyyn <3

Ja toiseksi se, että lakan väri sattuu olemaan juuri sellainen poltetun oranssi, josta on ollut puhetta ennenkin.
Taidan lakata kynnet sopivasti huomiseksi, kun menen puhumaan paikallisen radion suoraan lähetykseen kaamosmasennuksesta :D

Ei meikäläinen nyt mikään asiantuntija ole, mutta halusivat jonkun Pohjoismaista lähetykseen kertomaan, miten meidän pohjolan synkkyys ja pimeys voi ihmiseen vaikuttaa ja mikä siihen auttaa.

Kynsilakka himotuksella muuten ei nyt tunnu olevan rajoja! Törmäsin tässä yhtenä päivänä aika hauskoihin lakkauutuuksiin ja nyt olen aika kinkkisessä tilanteessa.Testaa lakkoja täällä! Klikkaa vain lakkapulloa :)


Eli OPI:n Muppets kynsilakka-valikoima ja niistä erityisesti yksi...


Rainbow Connection <3 Ensimmäinen ajatus oli, että i-ha-na! ja toinen heti perään, että jaahas, nyt olen sitten seonnut lopullisesti :D

En siis ostanut lakkaa ainakaan vielä, kun en osannut päättää käyttäisinkö sitä vain uuden vuoden aattona ja naamiaisissa, vai tulisiko kynnet lakattua glittereillä muulloinkin..?

Huomasin myös yhden lemppari bloggarini ihastuneen samaiseen kynsilakkaan. Jenna K kirjoittikin, ettei ole ollenkaan sanottua, että lakkaa edes löytyisi Suomesta...

Joten auttakaas te nyt minua ja sanokaa oma mielipiteenne, ostanko pullon kimallusta vai jätän suosiolla hileet kaupan hyllylle? (Vinkkinä vaan, että voisin ostaa vaikka sen kunniaksi, että tämä on blogini 200. kirjoitus :D)3 kommenttia:

 1. Johanna!! Ihan kamalan hirvittävän ihana postaus, tuo kimallelakka on PAKKO saada! Koska hei, kyllähän nyt Muppet kynsilakka pitää olla!

  Terv. nimim. kaikkilakatmullehetinyt ;)

  ps. suosittelen myös Essien lakkoja, mulla ainakin kestävät hurjan hyvin OPIn alus- ja päällyslakan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Elämään kimallusta! Ihan vaikka vaan tuon 200. postauksen kunniaksi :) Itse tilasin nyt syksyllä muppetsin minilakkakokoelman, joissa on myös kimalletta ja hilettä kerrakseen. Ihan kaikkia en oo vielä päässyt testaamaan, ehkä pitää vielä jotkut pikkujoulut keksiä ;)

  -maria

  VastaaPoista
 3. Petra, Essien lakoista olenkin kuullut paljon hyvää ja luulen että ne ovat seuraavaksi testausvuorossa...sitä ennen kuitenkin taidan käydä ostamassa tuon Muppet lakan ;)

  Maria, mikäs se sellainen minilakkakokoelma on?? Mistä tilasit sellaisen? Se nimittäin voisikin ratkaista tilanteeni, olisi pienempiä pulloja kimalletta sitten niitä erityisiä juhlia varten :)

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...