12.12.2011

H&M Dragon Tattoo Collection

Nyt oon kerrankin aika innossani H&M:n uudesta yhteistyömallistosta!


H&M lanseeraa nimittäin tämän viikon keskiviikkona vaatemalliston, joka perustuu Stieg Larssonin Millennium-trilogian päähenkilön Lisbeth Salanderin hahmon tyyliin. Vähän vaihtelua henkkamaukan perus kukkaispitsi-tyyliin.
Malliston on suunnitellut Trish Summerville, joka suunnitteli myös Salanderin roolihahmon vaatetuksen Millennium-trilogian ensimmäiseen osaan, The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaan.Mallisto on 30-osainen ja on Salanderin tyylille uskollinen, urbaani ja tummanpuhuva. Mallisto sisältää nahkatakkeja, housuja, kuluneita & revittyjä farkkuja sekä huppareita. Malliston värejä ovat musta, harmaa, kulunut valkoinen ja tummanpunainen. Malliston asusteista löytyvät mm.  kulunut reppu, tuubihuivi ja tribaalikorvakorut.


Vaikka oma vaatekaappini on vähän vähemmän rock, niin löytyy sieltäkin jo ennestään vastaavaa tyyliä. Omaa silmääni houkutteleekin kovasti malliston nahka- ja collegehousut ja tuo revitty t-paita. Myös tuota pitkää hupullista takkia haluan päästä sovittamaan! 

Mallisto tulee myyntiin H&M:n myymälöihin ja verkkokauppaan siis ylihuomenna, keskiviikkona 14. joulukuuta. Itse olen juuri tuolloin reissussa, joten saa nähdä ehdinkö piipahtaa liikkeeseen heti aamusta.

Mitäs te tykkäätte?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...