6.1.2012

Gold sequin skirt

Kultakuumehan siitä iski, kun alkuun päästiin. Pitihän se arvata...

Törmäsin nimittäin tähän asukokonaisuuteen ja se oli menoa. Suunnitelma on jo valmiina. Tummansininen palmikkoneule alennusmyynneistä, paljettikangasta kangaskaupasta ja eikun ompelemaan!


Tulin siihen lopputulokseen, että missään ohjekirjassa tai säännöissä ei sanota, etteikö kultaista kimallehametta voisi ja saisi käyttää arkenakin! Kuten tällaisissa asukokonaisuuksissa:


Ja olisihan näitä kultaisia paljettihameita nyt joka toisessa kaupassa, eli miksi ihmeessä lähteä sellaista itse tekemään?? Ajattelin tässä kerrankin vähän pidemmälle ja otan täältä Hertan blogista löytämästäni vinkistä vaarin.

Tässä muuten hyvä esimerkki blogien yhdestä ihan mahtavasta ominaisuudesta! Tiedon ja kokemusten jakamista kuluttajien kesken. On se tuote sitten netistä löytynyt uusi blogi, matkakohde jonne tehdä seuraava reissu tai se maailman paras tai huonoin meikkivoide.

Ja uskokaa tai älkää, siksi minäkin leikin täällä joskus jotain muotitietoista tai kerron mitä eilen shoppasin. En kerskuakseni, mihin taas olen tuhlaillut vähäiset roponi vaan kertoakseni, että "Hei! Tällaisia siellä kaupassa myydään, menkää tekin ja yhdistelkää vaikkapa näin."Uskaltaako joku muuten tunnustaa, onko kukaan teistä hankkinut jonkun tuotteen, mitä olen täällä kehunut tai kokeillut jotain asukokonaisuutta sellaisen blogissa esiteltyäni..? :D


Kuvat Google Kuvahaku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...