28.11.2012

Meikkivoiteista löytyi voittaja!


Noin kuukausi sitten kirjoitin, että metsästin uutta meikkivoidetta itselleni. Halusin vaihtaa kiinteän Joe Blascon meikkivoiteen ohuempaan ja nestemäiseen voiteeseen.

Hain Stockalta testattavakseni useammankin vaihtoehdon ja nappasin lehdistäkin muutaman testerin. Ja sieltähän se sitten löytyikin, lehden sivuilta.

Kahden testerin käytettyäni aloin olla vakuuttunut. Niin jäivät Ysl kuin Chanelkin kakkoseksi, nimittäin omaksi suosikiksi nousi Cliniquen Even Better -meikkivoide. Sopivan peittävä omalle couperosa iholleni, mutta lopputulos on kuitenkin heleä ja freesi. Valitsin sävyksi saman kuin testerissä, eli 05 neutral.


Kyseessä on siis koostumukseltaan puolipeittävä meikkivoide pintakuivalle tai kuivalle iholle. Juuri omiaan siis itselleni, eikä suojakerroin 15 ainakaan haitaksi ole.

Meikkivoidetta suositellaan erityisesti pigmenttiläiskiin taipuvaiselle iholle. Paitsi että tuote peittää ja tasottaa ihonsävyä ja sisältää uusien läiskien muodostumista ehkäisevän aurinkosuojan, tukee se kuulemma saman linjan ihonhoitotuotteiden kanssa käytettynä myös olemassa olevien pigmenttiläiskiäen häivyttymistä.Toivoin uudelta meikkivoiteelta erityisesti myös kestäyyttä, joka säilyisi pitkän työpäivän ilman, että sitä tarvitsisi korjailla kiireen keskellä. Kiinnitän itse meikkivoiteen puuterilla ja ainakin näin Even Better tuntuu pysyvän itselläni ihan hyvin, ei valittamista.

Ja hyviä arvosteluja meikkivoide on saanut! Elle-lehden lukijat ovat valinneet sen vuoden 2012 meikkivoiteeksi Elle Beauty Awardseissa ja täällä aiemmin mainitsemassani Sephoran sivustolla voidetta hehkutetaan antaumuksella.


Ja mikä tärkeintä, itse olen nyt tosi tyytyväinen, etsintä ja testaus on päättynyt!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...