18.1.2013

Dolce Vita Sandals


Onnistuin vihdoin tilaamaan pitkään himoitsemani Dolce Vitan sandaalit netistä. Kyseessä on siis amerikkalainen merkki, jota myy ainakin Shopbop.

Merkiltä löytyy vaatteita ja kenkiä, joista erityisesti Archer-sandaalit ovat jääneet mieleen...Kyseisiä kenkiä olen bongannut myös muutamalta julkkikselta.Juurikin nuo alemmassa kuvassa Kim Kardashianilla olevat nudet sandaalit houkuttelivat itseäni eniten.

Näytti kuitenkin pitkään siltä, ettei kyseisiä sandaaleja enää löytynyt mistään ainakaan oikean kokoisina...kunnes muutama päivä sitten. Laitoinkin samantien tilausta menemään!

Lähetys oli muutamassa päivässä Suomessa, mutta avatessani paketin, vastassa oli pieni yllätys, josta en heti tiennyt oliko se hyvä vai huono asia...
Tiedä sitten onko materiaali loppunut kesken vai miksi ihmeessä kotiin saapuneissa sandaaleissa on raitapohja?? :D

Koitin taas löytyy asiasta positiiviset puolet ja tulinkin siihen lopputulokseen etteivät raidat ole yhtään hassummat. Voihan olla, että nude pohja likaantuisi ja kuluisi paljon silmiin pistävämmin käytössä..?
Ja eihän pohja tietenkään pahemmin näy kun kengät ovat jalassa :)


Sandaalit lähtevät reissuun mukaan ilman muuta, joten ei edes tarvitse odottaa kesään saakka, että pääsen näitä käyttämään. <3
2 kommenttia:

 1. Oih, todella kauniit! Toivottavasti ovat myös hyvät jalassa :) (mulla on kauhea sandaaliangsti: pelkään aina, että hankaavat jalat rikki! :D )

  Tuo Kimin viimeinen asu on niin yksinkertainen mutta ihana - voi, kun olisi jo kevät ja saisi pukeutua noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä sen verran paljon, että mieli tekisi hankkia sandaalit myös parissa muussakin värissä... :D

   Odotan myös tosi paljon, että saisi jättää paksut talvivaatteet pois ja laittaa kevyempää päälle!

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...