24.1.2013

Korukuume


Haluaisin kovasti muutaman kauniin korun. Kukapa nainen ei haluaisi, itse en vain ole koskaan ollut mikään korujen käyttäjä. Siksi tämä oon uusi ja yllättävä halu nääs.Korvakorut ovat oikeastaan ainoat, joita ilman iskee alaston olo. Kaulakorut ja sormukset taas jäävät useimmiten korurasiaan, enkä edes muista ottaa niitä sieltä käyttöön.

Näiden välimaastoon sitten sijoittuvat rannekorut. Ja nyt on iskenyt tarve parille simppelille sellaiselle...
Ja kuinka sattuikin, törmäsin yhteen todella monipuoliseen korusivustoon nimeltä Caratime.Eurooppalaisella sivustolla ei omasta mielestäni ole ihan yhtä laajaa valikoimaa, mutta amerikkalaiselta sivustolta löytyy sitäkin enemmän upeita koruja. En ole perehtynyt tilausmahdollisuuksiin jenkkisivuilta, mutta ainakin "ikkunashoppailu" onnistuu... :)

Osa koruista on tähtitieteellisissä hinnoissa, mutta ihan kohtuuhintaisiakin koruja löytyy. Sieltä edullisten joukosta löytyi itsellekin yksi mieluinen pieni tähti.

Mutta se tämän hetkinen ylivoimainen korulemppari odottaa ihan toisella sivustolla. Menisi hyvin näiden joululahjaksi saatujen saman merkkisten korvakorujen kanssa... ;)
Kärsiikö joku muukin korukuumeesta..?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...