10.1.2013

Ostoksia Ruohonjuuresta


Olen suunnitellut siirtymistä tuote kerrallaan vihreämpiin vaihtoehtoihin. Haluaisin käyttää enemmän luomua ja ekologisia tuotteita niin ruokapuolella kuin kosmetiikassa ja pesuaineissakin. 

Ja jostainhan se täytyy aloittaa. Ekana listalla olivat deodorantti ja proteiinijauhe. Laitoin tilausta menemään Ruohonjuuren nettikauppaan ja parin päivän kuluttua sainkin jo hakea paketin postista.


Käytän proteiinijauhetta vain tiukimpina treenikausina, kun käyn aktiisiesti salilla ja oma kokemukseni on, että lisäproteiinista on hyötyä.

Proteiinijauheessa haussa oli lisäaineeton vaihtoehto ja päädyin kotimaiseen Puhdistamon riisiproteiiniin, joka on täysin kasviperäinen.


Makuvaihtoehdoksi valitsin suklaan, jossa maku tulee raakakaakaosta. Tuoteselosteessa mainittiin myös, että riisiproteiini saattaa maistua hieman jauhoiselta, koska se sisältää runsaasti täysjyväriisin liukenematonta kuitua. Lisäksi ohjeessa kehoitettiin lisäämään halutessa hunajaa tai muuta makeutusta (ehkä stevia kävis..?) tarvittaessa.

Ja kieltämättä ainakin ekalla kokeilulla oli pakko juoda vettä heti perään, sen verran erilainen maku oli aiempiin proteiinijauheisiin verrattuna. :D Mutta aivan varmasti on vain tottumiskysymys ja aion koko purkin käyttää! Voisin kokeilla sekoittaa jauhetta myös puuron tai rahkan sekaan...


Viimeksi Hulluilta Päiviltä ostamani Clarinsin dödö oli epäonnekseni todella huono! Tai ainakaan itselleni se ei sopinut alkuunkaan. Ihoa kirveli ja se värjäytyi ihan keltaiseksi dödön takia :( Ei kiitos.

Ruohonjuuresta valitsin Mádaran deodorantin, koska olen kovasti tykännyt esimerkiksi saman merkin meikinpoistovaahdosta. Ja vaikuttaa tämä dödökin sitä kokeiltuani oikein lupaavalta.


Kiinnostaisiko teitä muuten postaus luonnonkosmetiikasta? Olen itse aivan äimistynyt, miten valtavat määrät nykyään jo löytyy ekologista kosmetiikkaa ja ihon- sekä hiustenhoitotuotteita, jos vain vaivautuu vähän etsimään. Voisin kertoa tarkemmin löydöistäni!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...