28.1.2013

Social Media Junkie needs a rehab?


Vih-doin-kin! Olen haaveillut matkasta lämpimään yhdessä Miehen kanssa ties miten kauan, useita kuukausia!


Lupasin reissun myös itselleni palkinnoksi valmistumisesta ja opinnäytetyön parissa puurtamisesta...ja nyt viimeinkin laukut odottavat pakattuina eteisessä, huomenna suuntaamme kohti lentokenttää eikä kahteen viikkoon tarvitse tehdä muuta kuin maata auringossa ja vilvoitella varpaita rantavedessä.

En ota kannettavaa tietokonettani mukaan ja täytyy myöntää, että totaalinen tauko sosiaalisesta mediasta ja internetistä houkuttelisi aikas paljon!
En välttämättä kuitenkaan halua kahden viikon taukoa blogipostauksiin, joten mulla on suunnitelma. Aion joka tapauksessa nappailla kuvia iPhonella, joten jos hotellimme netti toimii sulavasti, voisin päivittää blogia matkan ajan parin kuvan päivätahdilla.

Tähän yhteyteen keksin hauskan kuvahaasteen, johon olen törmännyt muutamassa muussa blogissa.Kuva lainattu täältäAlkuperäinen idea olisi ottaa kuva jokaisena kuukauden päivänä annetusta aiheesta, tässä tapauksessa tammikuussa. Ajattelin soveltaa tätä niin, että otan kaksi kuvaa jokaisena matkan päivänä, kahdesta annetusta aiheesta. Eli huomenna kuvat aiheista Today ja Something new, tiistaina kaksi kuvaa aiheina Heart ja The view from here jne...

MUTTA, jos hotellin netti on älyttömän hidas tai maksaa maltaita, saa homma jäädä. Joten ei auta muu kuin elää molemmin puolisessa jännityksessä ja katsoa kuinka käy! :)

Viimeistään parin viikon päästä kuulette meikäläisestä taas <3
2 kommenttia:

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...