15.1.2013

Tsunami-leffa


Ei välttämättä kaikkein fiksuin idea mennä katsomaan elokuvaa, joka kertoo tsunamista vuonna 2004 juuri siinä matkakohteessa, jonne itse olisi tarkoitus matkustaa parin viikon päästä.

Itse olin kuitenkin sitä mieltä, että haluan ehdottomasti nähdä The Impossible -leffan ennen reissuamme. Elokuva perustuu tositarinaan ja yhden perheen kokemuksiin tuon hirvittävän tragedian kourissa. Voit lukea tarinan täältä.
Leffan jälkeen olin edelleen samaa mieltä, todella rankka elokuva, mutta hyvä kun katsottiin Miehen kanssa se. Kannattaa käydä katsomassa, mutta varautua kannattaa, että astetta rankempi kokemus on tiedossa.

En todellakaan pelkää itse joutuvani matkalla vaaraan, sellaisia tuntemuksia elokuva ei herättänyt, vaan leffa palautti mieleen mitä paikalliset ihmiset ovat joutuneet kokemaan ja että moni heistä on menettänyt läheisiään tsunamin vuoksi. Ehkä paikan päällä osaa arvostaa asioita entistäkin enemmän ja ymmärtää paremmin paikallisia ihmisiä...

Kävin tänään ottamassa matkaa varten muutaman rokotteen, toivotaan että niiden ansiosta ei tarvitsisi sairastella reissussa. Nyt molemmat olkapäät ovat vähän arat piikityksen takia, mutta parempi niin.

Onko teistä joku jo nähnyt Selviytyminen-elokuvan? Mitä te tykkäsitte?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...