7.4.2013

Army green + black leather = new jacket


Tänne Turkuun avattiin torstaina Suomen suurin H&M ja tottakai siellä piti päästä käymään heti avajaispäivänä.

En ajatellut ostavani mitään, mutta kummasti mukaan tarttui taas jotain. Kävelin oikeastaan suoraan kuin johdatettuna yhden takin eteen ja pikaisen sovituksen jälkeen ostopäätös oli valmis. Vieläkin ihmettelen, miten edes bongasin takin muutaman minuutin vierailullani suuresta myymälästä??

Löysin kevääksi siis armyvihreän takin tekonahkaisilla hihoilla. Panosta&pihistä vaihtoehdoista tämä kuuluu niihin jälkimmäisiin, joten ei haittaa jos takkia tulisi käytettyä vain tämä kevät ja sen jälkeen se päätyisi kirppiskassiin...Kuvat täältä.Ihanan ohutta materiaalia ja tykkään myös täplikkäästä kuosista yksivärisen sijaan.Kenkämetsästykseni on myös edennyt kolmanteen pariin. Aiemmat kengät olivat H&M:ltä ja Nellyltä, mutta molemmat vaikuttivat niin huonosti istuvilta, että lähtivät palautukseen.

Viimeisimmätkin bongasin Nelly-verkkokaupasta (löytyy täältä). Korko on selvästi lyhyempi ja paksumpi, joten näillä kävely luonnistuu tosi hyvin. Remmi nilkan ympärillä on myös napakka, täytyy toivoa, että neppari-kiinnitys myös pitää, eikä löysty käytössä...mutta nämä päädyin pitämään.
Kertokaa, jos joku teistä haaveilee myös tämän tyylisistä kengistä. Olen nyt testannut näitä useammat, joten voin tehdä niistä vaikka oman postauksensa vinkkeineen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...