4.4.2013

Work that ass!


Tämän vuoden pari ekaa kuukautta meni pitkälti sairastellessa ja matkoilla, joten treenaaminen jäi melkein kokonaan.

Maaliskuun alussa sain otettua itseäni niskasta kiinni ja siitä lähtien olen saanut pidettyä ihan hyvää tahtia yllä salitreeneissä.

Viime viikolla tajusin yhtenä päivänä sitten hankkineeni personal trainerilta 10 kerran treenipaketin, eli nyt ollaan oikeasti matkalla kohti kesäkuntoa ja aktiivisempaa elämäntapaa.

Päätin ottaa perinteisistä "ennen ja jälkeen -kuvista" sen ensimmäisen, joka paljastaa missä olis parantamisen varaa.

Eli nyt sitä tavaraa näitten luitten ympärille! Erityisesti täytettä kaivattais kankkuun, nimittäin this chick doesn't got a lot of junk in the trunk :D

Eli aika tasasta on nykyään siellä selän ja jalkojen välillä, eikä tää tästä ainakaan parane, jos en tee asialle jotain. Kaukana on ne ajat kun kävin vuosia monta kertaa viikossa tanssitunneilla... *huokaus*

Vähän esimakua olen jo saanut pt:n suunnittelemasta alakropan treenistä ja voin kertoa, että on kumma jos ei tulevien kuukausien aikana tapahdu mitään!

Vielä motivoidakseni itseäni kunnon treenaamiseen, ostin pari astetta hardcorempaa treenilehteä! Ja pelko pois, täällä ei todellakaan olla nyt ryhtymässä miksikään bodariksi, kunhan haluan vilkaista vinkkejä :DKun halutaan lihasten kasvavan, treenin lisäksi ruokavaliolla on tottakai valtava merkitys. Niimpä täällä mennään taas aika proteiinipitoisella ruokavaliolla. Hillareita popsin kyllä myös ja pt:n mukaan näin pitääkin.

Olen jo ollut useamman viikon ilman limsoja ja roskaruokaa, jäätelöstä ja satunnaisista karkeista en ole vielä kyennyt luopumaan. Enkä kyllä kokonaan siihen pysty koskaan...katotaan jos yhden herkutteluillan viikossa voisin pitää jatkossakin <3Ensimmäinen treeni pt:n kanssa on ensi viikon tiistaina, silloin katsotaan kehonkoostumus-mittauksella rasvan ja lihasten määrä kropassa sekä lihastasapaino. Saas nähdä, mitä tulokset kertoo...


Miten on, haluatteko seurata mukana, miten tämä projekti pt:n kanssa etenee? Voisin laittaa treeniohjelmaa tännekin ja kertoa taas uusia liikkeitä kunnon kankkutreeniä varten... ;) 
2 kommenttia:

 1. Tsemppiä treeniin :) Mulla olis vastaavasti ylimääräisen hävitystä tiedossa ja olen miettinyt myös pt:n palkkaamista. Haluatko paljastaa, kuka on sun pt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Anu, helppoa ei tule taatusti olemaan, joten tsemppaus tulee tarpeeseen. :) Käyn täällä Turussa liikuntakeskus Elixiassa ja sieltä otin pt-paketin. Trainerini on Samuli ja voin kyllä suositella.

   Ja tsemppiä myös sinne!

   Poista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...