21.4.2013

Treenivinkkejä: ylävartalo


Nyt kun treenipostausten makuun päästiin, niin voisin laittaa tulemaan myös treeniohjelmani toisen osan, eli liikkeet ylävartalolle. Here we go:


1. Ylätalja leuanveto 4 x 8
Selkä- ja hauistreeniä. Tässä vielä videota.


2. Soututalja leveä ote 3 x 10

3. Penkkipunnerrus käsipainoilla 4 x 8


4. Ristitalja rutistus ylös eteen 3 x 10


5. Pystypunnerrus käsipainoilla 4 x 8

Joo tässä kohtaa pakko sanoa, että aikas paljon isommat käsipainot kannattaa ottaa käyttöön, kuin mitä videossa ;) Villi arvaus, että tytöllä kahden kilon painot, kun esim. itselläni 7-10kg käsipainot, vaikka olen aloittelija ja aika heiveröinen yläkropastani... :D


6. Pystysoutu tangolla 3 x 10

7. Ojentajat taljalla pään yli 3 x 12Edelliseen postaukseen unohdin laittaa palautumisesta sarjojen välillä. 6-8 toiston liikkeissä palautus 2 min. ja 10-12 toiston liikkeissä n. 1min.

Ja aina ennen lihaskuntotreeniä lämmittely, kuntopyörällä, juoksumatolla tai esim. soutulaitteella. Omalla kohdalla ainakin vaihtelu virkistää. Ja treenin jälkeen AINA venyttely. Muuten on paikat entistä pahemmin jumissa ja kipeinä.

Itse suunnittelen ottavani käyttöön palautusjuomajauheen, jos saan kiristettyä tahtia kahdesta kerrasta viikossa neljään. Eli tavoitteena ois tehdä viikossa 2 kertaa alavartalo-treeni ja 2 kertaa ylävartalo-treeni.

Tässä vielä muutama hyvä linkki, joista löytyy vinkkejä eli treeniliikkeeisiin. Jos esim. omalla salilla ei ole kaikkia mahdollisia taljoja, jalkaprässejä yms. tai välillä treeni täytyy tehdä kotoslla. Eli täältä löytyy hyvä liikepankki ja täältä Kunto Plus -> lihaskunto.

Hyviä treenejä ja tulkaa ihmeessä kommentoimaan jos aiotte kokeilla näitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...