17.4.2011

Kauniina kesään

Kaiken kuumeilun ja kipeänä olemisen jälkeen ei ollut kovinkaan edustava olo. Tarvittiin kunnon työkaluja, jotta habitus saataisiin taas kuntoon ;)

Asiaa auttoi toki myös reissu verovapaille vesille ja lahjoituksena saadut ruotsin kruunut. Det betyder shopping, thojoo!!
Chanel Inimitable Waterproof ripsiväri

Tätä ripsiväriä metsästin jo helmikuussa lentokentältä, mutta turhaan. Nyt löytyi ja pääsen testaamaan taas uuden merkin. Toivottavasti lopputuloksena on superpitkät säihkyripset ;)

Dior Rouge huulipuna

Nyt pääsen punaamaan huulia, kuten suunnittelin jo aikaisemmin! Sain testata ystäväni kirkkaan punaista huulipunaa ja tykkäsin kovasti, joten uskalsin panostaa vähän arvokkaampaan kuin alunperin suunnittelin. Tätä tulee kesällä käytettyä ja paljon!



Dior poskipuna

Chanelin Powder Blush poskipunaa ei löytynyt halutussa sävyssä, joten tutustuin muitten merkkien valikoimaan. Päädyin valitsemaan Diorin tuotteen, jossa yhdistyvät poskipuna ja aurinkopuuteri. Uskoisin, että tämä on omiaan juuri minulle, joka en niin välitä aurinkopuuterista sellaisenaan. Se ei vain levity kauniisti varsinkaan talvella pintakuivalle iholleni. Tästä puolestaan voi hyvinkin tulla uusi bestikseni ensi kesänä <3


Lancómen Teint Miracle meikkivoide


Alunperin miettimäni YSL:n meikkivoide osoittautui liian mataksi kuivalle iholleni. Onneksi muistin testanneeni jostain lehdestä löytämälläni näytteellä Lancómen Teint Miraclea ja muistin lukeneeni sen sopivan juuri pintakuivalle iholle kosteuttavan ominaisuutensa ansiosta.

Vielä en ole ehtinyt tuotteita testaamaan, mutta muistutelkaa vaikka myöhemmin, jos haluatte kuulla näistä käyttökokemuksia!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...