12.4.2011

THE Red Scarf

Yksi kuva Sinkkuelämää -elokuvasta tuntuu jääneen useimpien mieleen. Kun Carrie on juuri särkenyt sydämensä ja häät on peruttu, hän pukee päälleen jotain punaista ja lämmintä...
Olen törmännyt tähän kuvaan lukuisissa blogeissa, enkä ole itsekkään voinut välttyä lumoutumasta punaisen kaulahuivin ja mustan nahkatakin yhdistelmästä. Mikä siinä onkin niin vangitsevaa..?

Niinpä siitä asti kun näin elokuvan ensi-illassa, olen metsästänyt minäkin sitä täydellistä punaista kaulahuivia. Kunnes viime viikolla se osui silmiini Zaran näyteikkunassa.
Huivi ei ole kudottua neulosta, vaan ohuempaa puuvillaa, mutta sopii sitäkin paremmin lämpeneviin kevätkeleihin.Tarkoitukseni on yhdistää huivi vuosia sitten Itävallasta ostamani Benettonin nahkatakin kanssa. Takki on iät ja ajat odottanut vuoroaan, enkä ole oikein osannut ottaa sitä käyttöön. Joko uskaltaisin? ;)Kunnon prrrrrätkätakki :D


Tältä kokonaisuus näyttää päälläni (en vieläkään kehtaa tarkentaa asukuvia, antakaa anteeksi!:))Muistuttaako edes etäisesti Carrien tyyliä..? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...