14.4.2011

Kuumetta

Uh, mikä olo. :( Makaan nyt toista päivää kuumeessa sängyn pohjalla. Jotenkin tämän arvasi, kun Mies sairasteli edellisen viikon. Tottakai se tarttui, mokoma virus. Onneksi äidin tekemä keitto lämmittää mieltä ja kipeää kurkkua <3

Kuumehoureissa olen haaveillut kaikesta mukavasta. Esimerkiksi mitä meikkejä voisin shoppailla tulevalla laivamatkalla... ;)


1. Helena Rubinstein Hydra Collagenist Serum 2. YSL Teint Resist meikkivoide 3. Lóreal Color Riche Perfect Red huulipuna 4. Chanel Powder Blush Pink Explosion 5. Dior Extase ripsiväri 6. Dior Diorshow ripsiväriTällaisista haaveilen. Rubinsteinin seerumia tulin kokeilleeksi Stockan kosmetiikkamyyjän suosituksesta ja voin kertoa, että sai ihon hehkumaan! Kyseessä on syväkosteuttava anti-ageing tuote ja pakko se on itselleenkin myöntää, ettei nuorentavasta ominaisuudesta ainakaan haittaa ole. Joskus se on aloitettava ;)
Kannattaa käydä kurkkaamassa tuotesarjan omilla Facebook-sivuilla, josta löytyy hyviä vinkkejä.


Olen jo pitempään kaivannut ohuempaa meikivoidetta nykyisen paksumman tilalle ja ainakin kesään mennessä tällaisen haluaisin löytää.


Seuraava ehdoton kokeilu tulee olemaan kirkkaanpunainen huulipuna. Olen kuullut pelkkää hyvää Lórealin Color Riche huulipunasta, joten siitä voisi aloittaa.


Olen malttamattomana odottanut Lumenen poskipunani loppumista, joka on kestänyt pienen ikuisuuden. Tuote on ollut loistava ja tosiaan riittoisa, mutta kaipaan vaihtelua.


Hulluilta Päiviltä löytämäni Shiseidon säänkestävän ripsiväri ei osoittautunut parhaaksi mahdolliseksi. Ihan perus ripsari, mutta ei saa aikaiseksi sellaista efektiä, kuin esimerkiksi Diorin ripsivärit. 


Yksi suunnitelma kesäksi on indigonsinisen ripsivärin kokeilu. Olen nähnyt muutamalla naisella ja huomannut miten väri kirkastaa silmiä ja saa muutenkin olemukseen sähäkkyyttä. :)
Nyt päänsärky yltyy taas niin, että on pakko jatkaa haaveilua huomenna...paranemisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...