5.1.2012

Aarrejahti

Mainitsin eilen, että onni on potkinut meikäläistä nyt ihmeellisen hyvin <3 Useimmiten onnetar kiertää meikäläisen sen verran kaukaa, että tällaista hyvää tuuria ei oikein ota edes uskoakseen!

Kaiken maailman muotimaailman villitykset ja kuuminta hottia olevat kausituotteet kiinnostavat itseäni kovastikin, mutta useimmiten maltan mieleni ja koitan järjen äänellä pitää itseni niistä erossa.

Kyllähän esimerkiksi kiilakorkolenkkarit ovat ihan hauskannäköinen keksintö, mutta jos ei nyt kuitenkaan. Ja karvaliivit sopii todella hyvin joillekin, mutta ei oo mun juttu.

Mutta välillä heräilen joihinkin muotivirtauksiin hieman jälkijunassa. Niin kävi nytkin...Kultaa ja tummansinistä...hmm, miksei?


Mustaa ja kimalletta, ei yhtään hassumpi!


Ruskettunut iho, kirkasta kynsilakkaa ja vähän kimallusta <3Varmaan jo arvaatte mikä villitys nimeäni huutaa? :D


Tästä Zaran kultaisesta clutchista kohistaan nyt muotiblogeissa niin, että kuhina käy. KAIKKI haluavat sen, jos eivät ole sitä vielä oivaltaneet hankkia. Ebayssä siitä pyydetään jo aikamoisia summia, koska laukku on loppu kaikista liikkeistä ja nettikaupoista.

Ehkä olen joskus ennenkin kertonut, että osaan olla aika sinnikäs? Enkä osaa luovuttaa helpolla jos jotain saan päähäni. No, arvatkaapa mitä seurasi kolmesta kieliongelmaisesta puhelusta, pyöräilystä kaatosateessa ja jonottamisesta vettä nenänpäästä tippuen ja kurahousut (luit oikein) jalassa?

Yhden aika voitonriemuisen hymyn lisäksi:Se viimeinen kappale varmaan koko Euroopassa :DJa onnistua näin vielä keskellä suurinta
alennusmyynti-rumbaa!Okei okei, se on vaan laukku, enkä yleensä saa mitään nautintoa minkään sellaisen omistamisesta joka on ihan jokaisella ja joka nyt vaan kuuluu olla.

Mutta niin vaan olen minäkin vietävissä ja omistan ensimmäisen paljettijutun ja clutchin. :D
Enkä tule tippaakaan katumaan. Tiedän sen jo nyt ja näen silmissäni ensi kesän...


Mihin villityksiin te olette viime aikoina sortuneet?


Ps. Äiti, se oli alennuksessa ja tosi halpa <3


Kuvat Google Kuvahaku.3 kommenttia:

 1. Mä "odottelin bussia" eilen Intersportissa ja siellä oli juoksuvaatteissa -50%... 'Nuff said? :D Nyt kun sumu on kadonnu mun aivoistani, niin huomaan, että paljon miinus 50 pinnaa on vielä aika aljon. Tän takia mä en käy aleissa. :DD

  VastaaPoista
 2. Petra:

  No niin onkin ja vaivalla hankittu! :D

  Tuli muuten mieleen, kun laukkua pyörittelin, että aika helppo sellainen olisi varmaan itsekin tehdä, jos ei vastaavanlaista löydy kaupoista..? ;)


  Tuuli:

  Haha! :D Noi on petollisia tollaset "joo mä tän vesisateen ajan vaan kattelen tässä näitä alennusmyyntejä" ja vastaavat. ;)

  Ja toi on niin totta! Kuinka monta kertaa on tullut ostettua ALE:sta jotain, mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa, "mutku se on niiiiiin halpa!" :D Ööö, joka kerta meikäläinen Hulluilta Päiviltä esim. :D Ja ne kaikki halvat löydöt tekee yhdessä aika aljon!!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...