2.1.2012

Mielipidettäsi kaivataan!

Hei kaikki siellä ruudun toisella puolella! Pyytäisin pienen pientä palvelusta. Kuten mainitsin vuodenvaihteessa, haluaisin kehittää blogiani entistä ehommaksi. Ja siinä tarvitsen teidän apuanne.

Koska käsi sydämellä, vaikka tämä on terapiaa itselleni ja näin saan monet muistot arkistoon, niin eihän tässä ole mitään järkeä, jos ei tämä palvele ennen kaikkea teitä.Eli mitä kannattaisi tehdä toisin, etten karkota ketään pois? Ärsyttävätkö jotakuta teistä ainaiset We heart it -kuvat? Onko asukuvia aivan liian vähän (no jälki ei ole vielä kaksista, opettelen vielä :D)? Kiinostaako ketään mitä on tullut tilailtua henkkamaukalta?

Ja mitä vuorostanne haluaisitte ehdottomasti ensi vuoden aikana lukea? Arvosteluja kosmetiikkatuotteista? Muoti- tai sisustuspostauksia? Terveisiä mahdollisilta matkoilta? Treeni- ja ruokavaliovinkkejä?

Tai jos keksitte mitä täällä blogissa ei olla nähty vielä ennen, mutta jota kovasti kaipaisitte, niin kertokaa!!

Tehdään tähän loppuun vielä yksi uudenvuodenlupaus. Niin moni kun teistä laittaa kommenttia, niin monta viikkoa lupaan olla syömättä karkkia, juomatta limsoja ja napostelematta sipsejä.

Mites on, tehdäänkö diili??!4 kommenttia:

 1. Tiedän, että tämä on vähän tylsä kommentti, mutta pidän blogistasi juuri sellaisena kuin se onkin! Eli mun puolesta voit jatkaa samaan malliin: mielelläni luen juttuja matkoista, muodista ja vaatteista ja sisustuksesta.

  Mutta hei, ainakin sait tästä kommentista yhden viikon herkkulakkoa! :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun blogis on ihan sun näköises, ja eikö se ole tavallaan tarkoituskin? Ihanaa, kun jaksat kirjoittaa!

  Edelliseen postaukseesi viitaten haluaisin erityisesti kuulla, että jos opit nukahtamaan helpommin ja nopeammin, niin miten onnistuit?

  Mä olen kärsinyt myös nukahtamisvaikeuksista tänä syksynä. Tiedän että varsinkin loppusyksystä syy on ollut liian vähän liikuntaa ja liikaa stressiä, mutta kaikki vinkit on silti tervetulleita! :)

  Ps. Toinen viikko! ;)

  VastaaPoista
 3. Blogisi on todella mukavaa luettavaa ja siitä tulee aina hyvälle mielelle :) Sivuston ulkonäkö on juuri hyvä, ei ole silmille hyppiviä mainoksia ja värejä.

  Toivoisin, että jatkat samaan sinulle itselle mieluisaan tyyliin. Sellaisia "tänään ostin ja söin tätä" ja "huomenna tilaan nellyltä tuota" -blogeja on jo maa pullollaan, että rohkenen ehdottaa sinun pysyvän omassa tyylissäsi :) On mukava lukea pohtivaa ja keskustelevaa tekstiä arjesta, tunteista ja mielessä pyörivistä asioista eli juuri niistä mistä olet tänne kirjoitellutkin.

  Tuuli toivoi postausta nukahtamisesta ja samoin minä. Vajaan kuukauden päästä on minulla lähtö edessä ja jännitys ja ikävä tuntuu hiipivän jo nyt sisään. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä ihanaa olet kokenut vaihdossa ja mitä vastoinkäymisiä olet kohdannut ja miten niistä voisi selvitä.

  -maria

  VastaaPoista
 4. Hei Petra!

  Valtavan hyvä mieli tuli, kun sain ensimmäiseksi viestin jossa sanotaan, että blogini on hyvä juuri näin <3 Kiitos! Kerron sitten miten herkkulakko sujuu... :D

  Moi Tuuli!

  Ensinnäkin, iso ikävä!! <3 Ja ei ole parempaa kiitosta blogin aktiivisesta kirjoittamisesta, kuin kuulla, että se on mun näköinen. Juurikin sitä toivon! Välillä oon miettinyt sen ulkoasun siistimistä muodikkaan mustavalkoiseksi, mutta todennut, ettei se olis "mua". Minkäs teet, kun kirjoittaja on itsekin värikäs ja rönsyilevä! :D

  Lupaan kirjoittaa uni-postauksen jossain kohtaa! Ja kerron sitten testituloksia siitä rohdosvalmisteesta, jonka ajattelin hankkia heti kun tulen Suomeen! Ja mennään me kahville jookos heti kun tulen takas!? :)

  Hei Maria!

  Tosi kiva kuulla, että blogin ulkonäkö ei ole liian sekava! Vähän olen pelännyt, josko oikeaan reunaan on kertynyt jo liikaakin kaikenlaisia nippeleitä ja nappeja.

  Ja minä kun olen pelännyt kirjoittavani juuri tuollaista "tänään ostin" ja "tilasin postimyynnistä tuota" :D Mutta tiedän, mitä tarkoitat. Sellaisesta päiväkirjamaisesta blogista, missä kertoisin jokapäiväiset syömiseni ei ole pelkoa!

  Teen viikonloppuna postausta ja yhteenvetoa täällä vaihdossa olosta, sen hyvistä ja huonoista puolista. Äläkä epäröi ottaa yhteyttä vaikka sähköpostitse, jos haluat jutella vaihtoon lähdöstä enemmän :)

  Jihuu! Kolme viikkoa lupaan olla herkuitta (ainakin!) Voisin tipattoman tammikuun sijaan pitää herkuttoman helmikuun ;)

  Kiitos kommenteista, ne merkkaa ihan valtavasti!!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...